Steam oyun önerisi almak istiyorum.

savinien

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar.

Rtx 4060, 32 gb ram, ryzen 7 işlemcili bir laptop aldım ve oynamak için oyunlar arıyorum.

Şu ana kadar aldıklarım:

Baldur's Gate 3
Battlefield 1
Kena: Bridge of Spirits (bitirdim)

Path of exile 2 almayı düşünüyordum ancak İngilizcemin yetersiz olması ve oyunun çok karışık gözükmesi nedeniyle oyunda çok zorlanırım diye düşündüm, o yüzden biraz uzağım.

V Rising adında bir oyun karşıma çıktı dikkatimi çekti, onu alabilirim.

Siz hangi oyunları önerirsiniz?

Selamlar.

Rtx 4060, 32 gb ram, ryzen 7 işlemcili bir laptop aldım ve oynamak için oyunlar arıyorum.

Şu ana kadar aldıklarım:

Baldur's Gate 3
Battlefield 1
Kena: Bridge of Spirits (bitirdim)

Path of exile 2 almayı düşünüyordum ancak İngilizcemin yetersiz olması ve oyunun çok karışık gözükmesi nedeniyle oyunda çok zorlanırım diye düşündüm, o yüzden biraz uzağım.

V Rising adında bir oyun karşıma çıktı dikkatimi çekti, onu alabilirim.

Siz hangi oyunları önerirsiniz?
1735762218128.png

epic games de 3 tl ye metro serisi satılıyor çok kaliteli bir oyun serisidir tavsiye ederim. Mafia 1 2 de oynayabilirsin rdr2 de oynayabilirsin baldurs gate seviyosan bence witchera da girişmelisin

epic games de 3 tl ye metro serisi satılıyor çok kaliteli bir oyun serisidir tavsiye ederim. Mafia 1 2 de oynayabilirsin rdr2 de oynayabilirsin baldurs gate seviyosan bence witchera da girişmelisin
Metro serisini yayıncılardan izlemiştim öyle bitirmiş oldum hocam :) Rdr 2nin fiyatı biraz aşıyor bütçemi. Witcher 3'e bakacağım mutlaka teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,443
Üyeler
186,066
Son üye
cengizyildirim
Geri