Base Building/PVP - Survival oyun önerisi

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Günlerdir oynayacak oyun bulamıyorum piyasada, yok mu şöyle ortalama oyuncuya sahip Base Building/PVP olan bir oyun?
Oynadığım/bildiğim ya da aklıma gelen oyunlar bunlar o yüzden bunları önermeyin; ARK, Conan Exiles, DayZ, SCUM, 7 Days to Die, Minecraft, V Rising, Rust, Soulmask, Deadside.
Bu oyunlardan yola çıkarak nasıl bir oyun aradığımı tahmin edebiliyorsunuzdur.

ARK artık ölü bir oyun, yeni çıkarttıkları oyun ise optimizasyon özürlüsü leş gibi bir şey.
Conan Exiles hileden ve sunucu gecikmelerinden geçilmiyor, leş bir oyuna dönüştü.
DayZ pek bana hitap etmiyor oynanış açısından.
SCUM çok güzel bir oyun ancak haritası birazcık boş geliyor ve harita boyutuna göre oyuncu sayısı çok az kalıyor ayriyeten lockpick olayı birazcık broken.
7 Days to Die optimizasyonu ve PVE/PVP olayları leş.
Minecraft istediğim tarzda bir sunucu bulamıyorum.
V Rising oyuncu kalmamış sunucularda doğru dürüst ve zaten sonuna kadar geldim oyunun.
Rust artık sarmıyor.
Soulmask fena değil ancak henüz oynamak için çok erken olduğunu düşünüyorum, Conan Exiles kadar kötü olmasa da sunucu gecikmeleri mevcut.
Deadside oyuncu sayısını yeterli bulmuyorum ve neden bilmiyorum ama içine çekemiyor beni pek.

Bu bilgiler doğrultusunda önerilerinizi bekliyorum :') Ayrıca yakın zamanda ya da ileride çıkacak dediğiniz oyunları da önerebilirsiniz.

unturned olabilir

Yok hocam o da olmaz, grafik ve oynanış açısından pek hoşuma gitmiyor. Project Zomboid oynamak isterdim ancak sunucular az ve oyuncu sayısı çok değil, ayrıca MP'ye göre tasarlanmış bir oyun değil.

o yazdiklarindan baska o sekil oyun yok zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ark olmedi biz hala oynuyoz 40 cekiyo sunucu baya dolu

ark olmedi biz hala oynuyoz 40 cekiyo sunucu baya dolu
Öldüden kastım baya eskidi ve hiç dengeli bir oyun değil. İkinci oyununu bekliyorum onun umarım düzgün bir iş çıkarırlar hiç umudum olmasada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,702
Üyeler
191,971
Son üye
bapeFurkan29
Geri