Hani steam hesabımız değerlenecekti !!indirimler bitti hani zam kandırıldık iade ediyom ben
Akla gelen video.Gaben Sende yargılanacaksın !!!
ayynenAkla gelen video.
Valla artık ben bişey almam mk11 sekiro rust gta4 falan aldım ama tek sorunum gta4 te 10 fps oyun nedense imzadaki sistemleBu ay içinde bütün fiyatlarda değişmeler olur yüksek ihtimal herkese hayırlı olsun iyi oyunlar.
Valla artık ben bişey almam mk11 sekiro rust gta4 falan aldım ama tek sorunum gta4 te 10 fps oyun nedense imzadaki sistemle
starfield yerine cyberpunk dlc aldımBenim steam profilimde bu rdr, assasins creed serisi, farcry 5 6 filan hepsi epic gamesde, ea da bf serisinin tamamı var istemeyiceğim kadar oyun doldurdum son olarak starfield de ön sipariş attım bidaha uzun süre oyun almam herhaldeSteam Community :: ⚡°AEGON°⚡
steamcommunity.com
Hayırlısı olsun hocam ama keşke ön sipariş verseydinizstarfield yerine cyberpunk dlc aldım
Hocam epicte benim rdr ea playdede 3 5 oyun var gamepasste aldım ekime kadar (kütüphane tarafından atıcam profil kısmındaki sayfa karmakarışık (rdryi oyun dışıdan ekledim bilerekten burdan açıyorum)Benim steam profilimde bu rdr, assasins creed serisi, farcry 5 6 filan hepsi epic gamesde, ea da bf serisinin tamamı var istemeyiceğim kadar oyun doldurdum son olarak starfield de ön sipariş attım bidaha uzun süre oyun almam herhaldeSteam Community :: ⚡°AEGON°⚡
steamcommunity.com