hocam birde sons of the forst ve reventure var sepete eklemeyi unutmuşumTam olarak alınması gereken oyunları almışsınız çok güzel tercihler.
hocam birde sons of the forst ve reventure var sepete eklemeyi unutmuşumTam olarak alınması gereken oyunları almışsınız çok güzel tercihler.
miles morales etail.com.tr sitesinde 280tlŞu miles morales'te gözüm kaldı 300 ün altına iner diye düşündüm şimdi zam yeme ihtimali var ya
Bu arada listeye baya emek vermişsin hocam eline sağlık
Paranız varsa yapıştırın hocam yoksa @Gri Caner yardımcı olsunŞu miles morales'te gözüm kaldı 300 ün altına iner diye düşündüm şimdi zam yeme ihtimali var ya
Bu arada listeye baya emek vermişsin hocam eline sağlık
Elden ringe harcadık yoksa alacaktımParanız varsa yapıştırın hocam yoksa @Gri Caner yardımcı olsun
Elden ringe harcadık yoksa alacaktımParanız varsa yapıştırın hocam yoksa @Gri Caner yardımcı olsun
Yine çok geliyor kısa sürüyormuşmiles morales etail.com.tr sitesinde 280tl
Nası bişey kral baktımda anlamadımBinding of isaac rebirth almayan bin pişman. Hayatınızda görebileceğiniz en bağımlılık yapıcı oyundur kendisi
Rogue-like oyun oynadın mı hiç bilmiyorum ama sürekli ölüp oyunu öğrenerek daha aşağı katlara inmeye çalışıyorsun. Ama oyunda o kadar fazla item, düşman, level var ki oyunu hiçbir zaman tam anlamıyla çözemiyorsun. Çünkü sürekli farklı kombinasyonlar karşına çıkıyor. Yani hiçbir rogue-like oyununda bu oyundaki çeşitliliği görmedim.Nası bişey kral baktımda anlamadım
AlınırFar cry 5 - Gold edition alınır mı?
Yanında far cry 3 de veriyormuş sanırım
60.75₺