Cihangir
80+ Gold
cyberpunk seviyorum o yüzden aldım ama starfield oyunu görmeden almam pahalı olursada yapacak bişi yokHayırlısı olsun hocam ama keşke ön sipariş verseydiniz
cyberpunk seviyorum o yüzden aldım ama starfield oyunu görmeden almam pahalı olursada yapacak bişi yokHayırlısı olsun hocam ama keşke ön sipariş verseydiniz
gamepasse gelicek zaten direk ordan indireyim diyeceğimde sistem kaldırmazcyberpunk seviyorum o yüzden aldım ama starfield oyunu görmeden almam pahalı olursada yapacak bişi yok
gamepass almıyom hiç oyunları kütüphanede biriktiriyorumgamepasse gelicek zaten direk ordan indireyim diyeceğimde sistem kaldırmaz
çalışmadığım zaman bende böyle derdim ama şimdi istediğimi alıyorumOoh bendede olsaydı keşke Phantom Liberty. Ama işte bütçe yoktu.
Keşke Infinite Warfare Digital Edition alıp yanında bedavaya Modern Warfare Remastered sahibi olurdun. (2017)steam indirimlerinde en az 1 yıl yetecek şekilde aldım. umarım istediklerinizi almışsınızdır.
bende ilk kez aldım yalan olmasın böyle 3 4 aylık falan normalde 1 aylığını 10 TL'ye alıyodm dcden bi arkadaştan kod olarak ondada kodlar bitmişgamepass almıyom hiç oyunları kütüphanede biriktiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
çalışmadığım zaman bende böyle derdim ama şimdi istediğimi alıyorum
bi kere aldım o da forza 5 ilk çıktığındabende ilk kez aldım yalan olmasın böyle 3 4 aylık falan normalde 1 aylığını 10 TL'ye alıyodm dcden bi arkadaştan kod olarak ondada kodlar bitmiş
forza 5 çok bozuk ssd ile 20 25 dkda anca açabiliyombi kere aldım o da forza 5 ilk çıktığında
bende hiç sıkıntı yoktuforza 5 çok bozuk ssd ile 20 25 dkda anca açabiliyom
4 hddde kurulu 5 dkda oyun açılıyo oyuna başlayabiliyorum 5 ssdde kurulu olmasına rağmen böyle bi arkadaşımda gene hiç açılmıyobende hiç sıkıntı yoktu