Arama sonuçları: *

1. Spread the world

LoL şampiyon önerisi

Uzun bir süredir lee sin oyuncusuyum yaklaşık 150 k civarı var. Orman oynamaktan bıktım çünkü herkesin hizmetçisi oluyorsun çok azar yiyorsun vs. Ben de solo oynamayı tercih ettim soloda güçlü kolay bir çar varmıdır?
  2. Spread the world

Bu işlem FPS arttırır mı ?

Rx 570 kullanıyorum. Grafik performansı tercihi kısmına oyunu ekleyip yüksek performans yaparsak FPS artar mı ?
  3. Spread the world

Pubg oyuna girince donma

Pubg ye giriyorum steam versiyonu olan maç başlama ekranına girince ilk bir kaç saniye donarak ilerliyor acaba haritayı falan mı yeniliyor sonra sabit 80-100 fps alıyorum sorun olmuyor. Sebebi nedir
  4. Spread the world

Sistemimin oyunlardaki değerleri nasıl?

FPS, Isı, kullanım gibi değerler nasıl? PUBG : 1080p orta ayarlar. - Ekran kartı ısısı 69 derece. Cpu ısısı 61 derece. Fps 70-100 arası. LoL : 1080p orta ayarlar. - Ekran kartı ısısı 46 derece. Cpu ısısı 55 derece. Fps mid de minyon vs. var 200-210. Ets2 Steam Versiyon : 1080p ultra ayarlar...
  5. Spread the world

Bu bilgisayar hangi oyunları oynatır?

işlemci: amd ryzen5 1600af amd rx570 tek fanlı sapphire 4gb ekran kartı gigabyte a320m s2h anakart 16 gb ram 8x8 240gb ssd bu sistem gündem oyunlarında kaç fps verir? siz de istediğiniz oyunları ekleyebilirsiniz.
Geri