Spread the world
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Rx 570 kullanıyorum. Grafik performansı tercihi kısmına oyunu ekleyip yüksek performans yaparsak FPS artar mı ?
eski bilgisayarımda özellikle denedim 2 3 fps artdı veya artmadı çok bir şey sağlamıyor ama güç seçeneklerinden nihai performansa alırsan fps artışı oluyor ama gözle görülür hiçbişey yok ikisindedeRx 570 kullanıyorum. Grafik performansı tercihi kısmına oyunu ekleyip yüksek performans yaparsak FPS artar mı ?
Alıntıyı görüntüle
Nasıl açıcamdediginiz sorunu cevabını bilmiyorum ama yanlıs bilmiyorsam rx 570 nin amd tarafındakı fsr destekledini hatırlıyorum onu deneyin belki daha cok fps alırsınız
zaten yüksek performansta başkaneski bilgisayarımda özellikle denedim 2 3 fps artdı veya artmadı çok bir şey sağlamıyor ama güç seçeneklerinden nihai performansa alırsan fps artışı oluyor ama gözle görülür hiçbişey yok ikisindede
nihai performans diyorum ama yapmana gerek bile yok çok bir şey değiştirmezNasıl açıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
zaten yüksek performansta başkan
tam bilmiyorum ya program indirmeniz lazim yada bazı oyunların için otomatik cıkıyorduNasıl açıcam
sağ olunRx 570 için gerekli bir ayar olduğunu düşünmuyorum şahsen.
Kötü bir kart değil, sorun yaşayacağı oyun yok hâla şu devirde bile.