Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Video Kayıt Programı Önerisi

Merhaba Valorant videosu çekmek istiyorum fakat obs kayıt programım video çektiği zaman video kaydı kasıyor o nedenle başka kayıt programı önerinizi istiyorum iyi günler . ek olarak Obs ile çektiğim sıkıntı için yardımcı olurmusunuz?
  2. Lyrox1

Valorant Ses Değiştirme Programı Önerisi

İyi günler Valorant'ta acayip sıkılıyorum hayat enerjim zaten yok okul PC okul PC hayatım böyle gidiyor sosyalleşemiyorumda her şeyede gülemiyorum YouTube'da kadın sesi ile kandıran kişiler vardı onun gibi taklit yapmak istiyorum fakat bir ara Valorant cihaz banı yemiştim oyun dosyalarını...
  3. Lyrox1

valorant hdwi banı için çözüm varmı

merhaba yaklaşık 3 4 gün önce valorant onarken kalıcı ban yedim hiç bir şekilde hile kullanmadan ve cihaz banıda yemişim hiç bir şekilde valorant oynayamıyorum acaba çözüm varmı donanım banını kaldırmak için yeni anakart falanda alamam aklıma bir şey takıldı 2 tane diskim var biri ssd diğeri hdd...
  4. Lyrox1

valorant kalıcı ban

merhaba az önce valorant oynarken 40 lvlık hesabımdan ban yedim haksız yere kalıcı uzaklaştırıldın dedi bana fakat 3 kilim vardı oda reynanın ultisiydi hani güzel bi vuruşta yapmadım hilemde yok zaten kulanmıyorum ne yapabilrim emek hesabımdı
  5. Lyrox1

tluncer minecraft gamemode sorunu

merhaba tluncer minecraft oynuyurum fakat ne yaptıysam game mode giremedim gamemode 1 çalışmıyor gamemode creative çelışmıyor ne yaptıysan giremiyorum hilelerede izin verdim fakat hiç bir şekilde olmuyur
  6. Lyrox1

pubg mobil açılışta takılı kalıyor girmiyor

gameloopu indirdim pubg oynuyacaktın ilk başlarda sıkıntı yoktu bu sefer hiç girmiyor gamellopu tamir ettim olmadı sildim yine olmadı ne yapabilrim
  7. Lyrox1

PUBG mobile emilator tuş atama bozukluğu

ben pubg mobileyi yeni indirdim başka bir monitörden girdim çözünürlüğüm ise bu galiba monitörden dolayı tuşlar kaymış nasıl halledebilrim tuş atıyorum olmuyur lütfen yardım edin çok sinir oldum 1280/960 çözünürlük
Top Bottom