valorant kalıcı ban

Lyrox1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
merhaba az önce valorant oynarken 40 lvlık hesabımdan ban yedim haksız yere kalıcı uzaklaştırıldın dedi bana fakat 3 kilim vardı oda reynanın ultisiydi hani güzel bi vuruşta yapmadım hilemde yok zaten kulanmıyorum ne yapabilrim emek hesabımdı

Ticket açabilirsin. Ban sebebini öğrenmen öncelik olarak daha iyi olur bence.

merhaba az önce valorant oynarken 40 lvlık hesabımdan ban yedim haksız yere kalıcı uzaklaştırıldın dedi bana fakat 3 kilim vardı oda reynanın ultisiydi hani güzel bi vuruşta yapmadım hilemde yok zaten kulanmıyorum ne yapabilrim emek hesabımdı
eğer hesapta desen yoksa yeni hesap aç uğraşmana değmez ama eğer içinde desen varsa ve suçsuz olduğunu düşünüyorsan ticket atabilirsin yardım ediyorlar.

DC serverinden ticet aç yada deseğe mesaj yaz

eğer hesapta desen yoksa yeni hesap aç uğraşmana değmez ama eğer içinde desen varsa ve suçsuz olduğunu düşünüyorsan ticket atabilirsin yardım ediyorlar.
aga desen yoktuda ilk hesabımda emek vardı heba olsun istemiyom

Evet, öncelikle ticket atıp ban sebebini öğrenmek en doğrusu eğer üzerine düşeceksen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,972
Üyeler
191,191
Son üye
vaterlos
Geri