Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

Bu oyunu babam için yüklemek istiyorum

Mortal 1991 Kombat Retro adında bir oyun, LD Player yükledim, yapamadım, başka yerden veya LD Player'den nasıl yapacağımı nasıl yükleyeceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim, benim için önemli
  2. ForgettaShow

Bu oyunu PC'de nasıl açarım?

Selam, Babam tam bir nostalji hayranı, eski konsol oyunlarını da çok sever. Hatta hala çalışan bir PS1'i bile var. Durum şu ki; Mortal Retro 1991 kombat oyununu özellikle seviyor, telefondan bir şekilde yüklemiş sabah/akşam oynuyor. Bu oyunu nasıl bilgisayara yükleyip bendeki playstation...
  3. ForgettaShow

RDR2 sürekli drop yiyorum

Selam, sistemim detaylı şekilde imzamda yazıyor ancak özet; RX480 8 GB R5 3500X 8 GB RAM RDR2'de sürekli drop yiyorum üstelik monitörüm 1360x768 (oyun çözünürlüğü de tabii) Tüm ayarları random kendimce denedim, Vulkan, DirectX.. Yine aynı, TAA falan kapatınca oyun görüntüsü göz yoruyor RDR2...
  4. ForgettaShow

ETS2 gaz pedalı tam hız vermiyor

Selam, ETS2'yi Logitech Wingman ile oynuyorum ve gaz pedalı ile arabanın tam hızına ulaşmıyor, w'ye basınca daha hızlı gidiyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Ayarla alakalı bir şey mi?
  5. ForgettaShow

Call of Duty: Ghost virüssüz türkçe yama

Arkadaşlar oyunu satın aldım Steam'den fakat türkçe yamaya ihtiyacım var. Kendi kullandığınız, bilindik ve güvenilir bir türkçe yama varsa atar mısınız? Virüstotal'de de olumsuz bir durumla karşılaşılmazsa çok güzel olur.
  6. ForgettaShow

Acil cevap Hi2Games VP kodu çabuk gelir mi?

Valorant magazama istediğim Vandal akını gelmiş hemen almak istiyorum, VP'i Hi2Games'ten almayı düşünüyorum. Kod hızlı gelir mi?
  7. ForgettaShow

Hi2Games VP almak için güvenilir midir?

Hi2Games 'ten 1450VP+175VP+175VP almayı düşünüyorum bu siteden alışveriş yapanlar var mı? Kod kısa sürede gelir mi?
  8. ForgettaShow

Valorant Point en uyguna nereden alınır?

2475VP değerinde bir skin alacağım fakat direk oyun içi alınca 250₺ oluyor. İnternetten bakınca 125.00₺ diyor. Bişi anlamadım, en uyguna nereden vp alabilirim?
  9. ForgettaShow

Witcher 3 yeni nesil güncelleme geliyor

Next GEN-update güncellemesinden sonra oyundaki optimizasyonu sorunları için CDPR (CD PROJECT RED) yeni bir yama yayıma hazırlıklarına girdi. Yakında yayınlanması bekleniyor. https://shiftdelete.net/the-witcher-3-yeni-nesil-guncellemesi-yamalanacak
  10. ForgettaShow

çözüldü

çözüldü
  11. ForgettaShow

Witcher 3 Next Gen Update FPS düşürür mü?

Ekran kartımdan dolayı 30-40 FPS arası alıyorum. Bu Next Gen Update güncellemesi FPS'i düşürür mü?
  12. ForgettaShow

Witcher 3 Wild Hunt - Run taşlarını nasıl kullanabilirim?

Merhabalar, envanterimde rün taşları var fakat tıkladığımda "Bu terfiyi sadece uygun ve mevcutta kullanılmayan bir soketi olan eşyaya yerleştirebilirsin" uyarısı veriyor. Rün taşlarını nasıl kullanabilirim?
  13. ForgettaShow

Witcher 3'te karışıklık yaşıyorum..

Merhabalar, Witcher 3 Wild Hunt - Game of the Year Edition aldım. Oyuna girince en üstteki seçenekten oyuna başla yaptım ve oradan devam ettim. Bu konuda bir yanlışlık yaptım mı? Sıralama nasıl olmalı? En son Baron'un ailesini arıyorduk. Bir de DLC 'ler de ek olarak silah vs. bişi veriyorsa...
  14. ForgettaShow

Steam'da bu ek indirme nedir?

Selamlar, Steam'dan CS:GO yüklemek istedim. Oyunun 30,7 GB olduğu yazıyordu. İndirmeyi başlatınca ek olarak 13,2 GB'lik bir şey daha inmeye başladı. Bu nedir? Bu arada Steam Apps klasörüm 30 GB, Steam'dan hiç oyun yüklemedim daha. Bunun sebebi nedir? Neden 30 GB görünüyor?
  15. ForgettaShow

Xbox Game Pass'tan yüklediğim oyunu Steam'dan satın alsam oyun açılır mı?

Selamlar, Sea Of Thieves'i Xbox Game Pass'tan yüklemiştim, 2 aylık abonem vardı. Pass aboneliğimin süresi dolduğu için oyuna giremiyorum. Oyunu Steam üzerinden satın alsam açılır mı? Sonuçta dosyaları PC'de. Veya oyunun dosyalarının konumunu mu değiştirmeliyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. ForgettaShow

Xbox Game Pass bitince oyunu oynayabilir miyim?

Selamlar, Discord'dan gelen 2 aylık XBOX GAME PASS ULTIMATE hakkımı kullandım. Game Pass ayrıcalığıyla Sea Of Thieves'i almak istiyorum fakat şimdi yüklmek istemiyorum. Herhangi bir liste/kütüphane var mı? Oyunu oraya eklesem, daha sonra yüklesem diye düşündüm. Game Pass aboneliğim bitince...
  17. ForgettaShow

Bu sistemde Valorant'ta kaç FPS alırım?

Önceden konu açmıştım fakat sistemde ufak bir kaç değişiklik ve Valorant güncellemesinden sonra tekrar sormak istedim. G31D-M7 anakart HD 6790 ekran kartı E8400 işlemci 500W PSU 4 GB DDR2 RAM (2*2) (Valorant'ta kaç FPS alırım bu sistemle? Hangi çözünürlük ve grafiklerde olacağını da...
Geri