Arama sonuçları: *

1. E

Detroit: Become Human Alınır Mı

Oyunla ilgili yorumlarınızı paylaşır mısınız
  2. E

CS2 Skin isimleri nasıl açılır

Envanterde mor veya pembe skinler var oyun içinde sağ tarafta elimde olan silahın altına skinlerin morsa mor pembe ise pembe şeklinde isimlerin yazmasını istiyorum bir kaç yerde gördüm ama o ayarı nasıl açabilirim
  3. E

Yardım Steamde Fivem Saati İşlemiyor

Fiveme giriyorum sunucuya girmeden önceki menüde kaldığım zaman sdk yani fivem oynuyorum olarak gözüküyor oyuna bağlanıyorum daha sonra steamde çevrimiçi olarak gözüküyor saat işlemiyor
  4. E

Ready or Not Nasıl Oynanır mı

5 kişiyiz ready or not oyununu gördüm elraenn den güzele benziyor oynayan varsa yorumlarınızı paylaşırmısınız
  5. E

GTA 5 Online da arkadaşlarla ne yapılabilir

6 7 kişi giriyoruz online ama boş boş gezmekten sıkılıyoruz online da arkadaşlarla birlikte neler yapılabilir onu öğrenmek istiyorum birde soygun yapabiliyormuyuz
  6. E

Arkdaşlarla Nasıl Minecraft oynayabiliriz

Genelde 5 ile 7 kişi arasında oluyoruz. Kendimiz nasıl sunucu açabiliriz. Aternos diye bi site vardı halada var galiba ama ordan açınca bazen çökebiliyormuş Orjinal Minecraft alsak sadece arkadaşlarımızın olduğu bir dünyada oynayabilirmiyiz
  7. E

Arkadaşlarla Oynamalık Oyun Önerisi

Minimum 5 bazen 6 7 veya 8 kişi olabiliyoruz şuan cs2 oynuyoruz sadece oda sürekli art arda girince bayıyor bazen the hunter call of the wild gibi geçen ranch oynadık 4 kişilikmiş ranch benzeri minecraft başlamayı düşünüyoruz sizinde önerdiğiniz güzel oyunlar varsa rica etsem öneride bulunurmusunuz
  8. E

CS 2 SKİN KASA ÇIKARTMA YATIRIMI

bir çok kişinin envanterlerinde çok sayıda aynı ürünlerden olduğunu gördüm ama sizden de yatırım yapan varmı mantıklı mı veya önereceğiniz itemler varmı
  9. E

Yardım CS2 Seçkin maç kazanamıyoruz

5 kişilik bi takımdık 4 seçkin biri değildi o zamanlar yine maç kazanabiliyorduk rank kasmak için diğer arkadaşada seçkin aldırdık rankım silver 2 felan diğerlerinde rank yok karşımıza gelen adamlar 2 maç 13-0 yenildik bizde mi sorun var yoksa cs 2 nin eşleştirme sorunu mu var anlamadım seçkin...
  10. E

Truckers Mp oynayanlar rica etsem discord dan ekleyebilir misiniz BrawE#0197

Truckers Mp oynayanlar rica etsem discord dan ekleyebilir misiniz lütfen iyi akşamlar BrawE#0197
  11. E

Arkadaşlar ETS 2 de grup kurdumda yalnız bırakmayıp gelirseniz çok sevinirim

Discord dan arkadaş eklerseniz çok sevinirim DC BrawE#0197 iyi akşamlar
  12. E

ETS 2 toprak yol veya zorlu yol modu önerisi

ETS 2 toprak yol veya zorlu yol modu indiricemde bulamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
  13. E

Uncharted 4 320 tl eder mi

uncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 tl sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir
Geri