Uncharted 4 320 tl eder mi

enesbkds

80+
Reaksiyon skoru
30
uncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 tl sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir

Tüm oyunlar paket şeklinde gelecek sanıyordum ayrı ayrı gelecekse ön sipariş daha mantıklı sonrasında indirime girse bile max 30-40 TL oynar

uncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 TL sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir
Ps4 de oynamistim ve gercekten nerdeyse hic sıkılmadan oynadigim bir oyundu yani degebilir bence

uncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 TL sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir
iki oyun için 320 tl değer.ps4 aldıran oyundur kendisi bana

iki oyun için 320 TL değer.ps4 aldıran oyundur kendisi bana
kral bide bişey sorucam ama sistem önerilenleri yazıyor ama benim sistem ryzen 5 5600g 16 gb 3600 mhz apu sistem oyunu oynatır diye düşünüyorum ps4 bilde oynattığına göre doğrumudur

Etailde 280liraya alabilirsin Steam Key olarak veriyolar

Eder.

kral bide bişey sorucam ama sistem önerilenleri yazıyor ama benim sistem ryzen 5 5600g 16 gb 3600 mhz apu sistem oyunu oynatır diye düşünüyorum ps4 bilde oynattığına göre doğrumudur
oynarsın sony iyi optimize ediyor oyunları

Ben çıktığı zaman 10-20TL ye ortak hesap alıp öyle oynayacağım çünkü çevrimdışı oyun yani ama kesinlikle oyun kaliteli.

Geri