Ps4 de oynamistim ve gercekten nerdeyse hic sıkılmadan oynadigim bir oyundu yani degebilir benceuncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 TL sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir
iki oyun için 320 tl değer.ps4 aldıran oyundur kendisi banauncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 TL sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir
kral bide bişey sorucam ama sistem önerilenleri yazıyor ama benim sistem ryzen 5 5600g 16 gb 3600 mhz apu sistem oyunu oynatır diye düşünüyorum ps4 bilde oynattığına göre doğrumuduriki oyun için 320 TL değer.ps4 aldıran oyundur kendisi bana
Etailde 280liraya alabilirsin Steam Key olarak veriyolaruncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 TL sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir
oynarsın sony iyi optimize ediyor oyunlarıkral bide bişey sorucam ama sistem önerilenleri yazıyor ama benim sistem ryzen 5 5600g 16 gb 3600 mhz apu sistem oyunu oynatır diye düşünüyorum ps4 bilde oynattığına göre doğrumudur
Ben çıktığı zaman 10-20TL ye ortak hesap alıp öyle oynayacağım çünkü çevrimdışı oyun yani ama kesinlikle oyun kaliteli.uncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 TL sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir
teşekkür ederim kraloynarsın sony iyi optimize ediyor oyunları
buldum da ucuza orayada güvenemedim bazı yerler veriyor ama hesap olarak veriyor ve bilgiler değiştirmek yasakEtailde 280liraya alabilirsin Steam Key olarak veriyolar