Arama sonuçları: *

1. Ameyus

Bu wifi dongle'ları tam olarak ne işe yarıyor

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTDSQQLT/ref=asc_df_B0BTDSQQLT1678242600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BTDSQQLT&linkCode=asn Bunu almayı düşünüyorum laptopta çok fazla internet kopması var. Bunu alıp taksam iş görür mü?
  2. Ameyus

Wireless mouse internet kopmasına sebep olur mu?

Razer deathadder v2 x wireless mousem var. 2.4 ghz'de çalışıyor ayrıca internetim de 2.4 ghz de çalışıyor. Bu internet kopmasına sebep olur mu? Sürekli internetim kopuyor ve sebebini bulamıyorum. Ayrıca resimdeki yazıyı gördüm.
  3. Ameyus

wifi 4 destekleyen modeme wifi 6 bilgisayar ile bağlanma

modemim wifi 4 destekliyor (bilgisayarda ayarlandan baktım) benim bilgisayarım wifi 6 destekliyor ben bu bilgisayarla o modeme bağlanırsam kopma yaşanır mı?
  4. Ameyus

İnternet kopma sıkıntısının sebebini nereden öğrenebilirim?

Sayın arkadaşlar laptop'umda internetim kopuyor ve hiçbir oyunu oynayamıyorum video izlerken de kopuyor. Wifi işareti tamamen gidiyor ve internetim listede gözükmüyor. Telefonumda kopma yaşamıyorum ya da fark edemiyorum. Laptop'a mobil internetimi bağladığımda herhangi bir kopma yaşanmıyor...
  5. Ameyus

Yardım İnternetim kesilip geri geliyor

İnternetim sürekli kesilip geri geliyor 10 sn sürüyor kesinti. Eskiden böyle olmuyordu ama wireless kullaklık kullanmaya başladıktan sonra oldu bu ne yapalıyım?
Geri