Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Laptop Üzerinde İnternetim Yavaş Telefonda Sorun Yok Neden Olur

Bilgisayarda internet çok yavaş youtube a girmiyor bile bazen. Ama telefondan 4k video açıyorum donmadan izliyorum. CMD komutları ile bazı ayarları sıfırladım ama her gün böyle. Neden olur nasıl çözerim?
  2. D

Yardım Opera GX Sayfaların Geç Yüklenme Sorunu

Opera GX kullanıyorum ve örnek bir dizi sayfasına giriyorum dizi aratıyorum diziye tıklıyorum çok bekletiyor anında girmiyor. İnterneti kontrol ettirdim sıkıntı yok. Arıza kaydı açıldı sorun varmı bakıldı. Modemi ben resledim modeme bi güncelleme tarzı bir şey yapıldı sorun yok. Edge üzerinden...
  3. D

Yardım İnternetim her zamanki kadar hızlı değil yardım

Millenicom kullanıyorum ve eskiden 1080p videolar hızlı hızlı yüklenir daha yüksek kalitedeki videoları da hiç donmadan akar giderdi. Ama şuan 1080p bile ucu ucuna yükleniyor. Eskiden rahatça 4k videoları falan donmadan izlerdim test için izliyordum şuan biraz geriledi gibi hız.
  4. D

Yardım Oyun İçi Ping Yükselmesi

Bundan bir kaç hafta önce kopma sorunu vb sorunlar yaşıyordum Turktelekom ekipleri kullandığım portu değiştirdiler kopma sorunu çözüldü ama hala ping çıkıyor sürekli olarak. Bunun için ne yapmam lazım çok can sıkmaya başladı oyun oynayamaz hale geldim.
  5. D

Yardım Millenicom Giden İnternet Acil

Millenicom kullanıyorum sabah işe gittim eve geldim geldiğimde internet çalışmıyordu. Şuanda hala yok. Millenicom arıza kaydı açtı ama bu işler hep uzun sürer acil lazım. DSL ışığı arada geliyor yanıyor sönüyor hızlı hızlı sonradan komple gidiyor bi zaman sonra tekrar geliyor. İnternet ışığı hiç...
  6. D

Yardım ApkTool Uygulaması Yüklenmiyor

Bilgisayara ApkTool uygulamasını yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. jar dosyası olarak iniyor java kurulu ama açılmıyor problem nerede olabilir? 1681034693 Gerçekten kimse yok mu çözücek şunu
Geri