Arama sonuçları: *

1. n7cati

Yardım Mercusys ax1500 Ping Problemi

Selamlar alttaki ürünü aldık fakat hem modemin yanına hemde pc'nin yanına takarak denedik oyunda ping bir anda 25'den 100-150'ye yükseliyor yapmamız gereken ayarı vs mi var bilgisi olan varmı? Ürün : https://www.mercusys.com/tr/product/details/me60x
  2. n7cati

Yardım Pc Açıldıktan 2-3 DK Sonra İnternete Bağlanıyor

Başlıkta da yazdığım gibi Ethernet ile bağlı olduğum bilgisayarımı ilk açtığımda internet simgesinin gelmesi 2-3 dakikayı buluyor. O simge gelene kadar internet olmuyor bir çözüm var mıdır? Pc açılıyor ve kablo zaten bağlı olmasına rağmen yaklaşık 2-3 dakika simgenin düzelmesini bekliyorum, siz...
  3. n7cati

Yardım Türk Telekom Ve Sorunlar

Selamlar , Yıllardır oturduğum bölgede adsl altyapı kullanıyordum , adsl 16 Mb yetersiz geldiği için hep fiber istiyordum fakat binaya yakın zamanda vdsl geldi ve direkt vdsl 50 mb pakete geçiş yaptım. Geçiş yaptığım günden beri sürekli bağlantı kopukluğu yaşıyorum ve hız 0.2 Mb'ye düşüyor...
  4. n7cati

Yardım İnternet hızım aşırı düşüyor?

Selamlar , yıllardır adsl altyapı kullanıyorduk ve 1 hafta önce vdsle dönüştürüldü , 50 mb indirme , 8 upload pakete geçiş yaptık fakat geçtiğimiz günden beri bir anda 0.50 , 1.5 gibi hızlara düşüyor , modemi resleyince düzeliyor ama sonra yine aynı oluyor , günün her saati değil ama genellikle...
Top Bottom