Arama sonuçları: *

1. Q

VDSL Modem Önerisi lazım

Arkadaşlar Keenetic extra kn-2112 modemi almayı düşünüyorum fakat daha öncesinden keenetic carrier almıştım 2 hafta sonra elektrik kesintisinde(yıldırım düşmesi) modem yanmıştı ve herhangi bir şekilde garanti desteği alamadım bu yüzden kararsızım. Almadan önce foruma danışmak istedim sizce ne...
  2. Q

Uygun fiyatlı vdsl modem önerisi

Arkadaşlar TT nin klasik modemi olan w9970 modemim yıldırım düşmesi sonucu yandı ve 2024 aralıktan beri fiber kabloları direklerde sarılı duruyor bu sebepten dolayı uygun fiyatlı sorunsuz bir vdsl modem arıyorum ne önerirsiniz ?
  3. Q

Modem mi router mı ?

Arızalı bir VDSL altyapıya ve modeme sahibim. Kablolu bağlantıda sorun olmuyor, fakat kablosuz bağlantı sürekli kopuyor. Telefonlar ve diğer cihazlar bağlanamıyor. Ayrıca, direklerde sarılı havai fiber kabloları var; fiber internet gelecek diye pek dokunmak istemiyorum. Bu durumda, idarelik bir...
  4. Q

Fiber Router önerisi

Arkadaşlar şuanda kullanmış olduğum modemim arızalı wifi kopuyor telefonlarda fln kapat aç yapınca düzeliyor biraz zaman sonra tekrar kopuyor vb ve havai fiber çekilecek 48 lik fiber kablosu direklerde sarılı duruyor bu yüzden hem fiberde kullanabileceğim hem de şuan için kullanabileceğim düzgün...
  5. Q

Keenetic Carrier Garanti

Arkadaşlar modemim bu gün yıldırım düşmesi sebebiyle dsl hattından gelen akım yüzünden yandı gaeantiye göndereceğim fakat keenetic sanırım böyle durumlarda garanti dışı bırakıyormuş bunun dışında yapabileceğim bir şey var mı modeme yada yapılabilir mi ? Modemi alalı daha 1 ay anca olmuştur.
  6. Q

Modem yanması hakkında

Arkadaşlar TTNET bakır kabloyu elektrik direğinden çektiği için yıldırım düştüğünde elektrik direğinden gelen akım modemi yakıyor her defasında. Bu gün 3.modemim yine yandı işten geldim bahçede eve girerken yıldırım düştü ve elektrik direğinde kıvılcım gördüm ardından eve girdiğimde modem...
  7. Q

Keenetic Carrier DSL bir sorunum var

Arkadaşlar Carrier DSL aldığımda modeme gelen max hız vb de artmıştı hız ve wifi konusunda bir sıkıntım yok fakat elektrik git gel yaptığında modemi yeniden başlatana kadar dsl bağlantısını sağlayamıyor ve dün akşam gece 3 te dsl bağlantısı kendiliğinden gitti reset atıp yeniden kurana kadar...
  8. Q

Keenetic Carrier alınır mı ?

Şuan hali hazırda kullandığım Zyxel 3312-B10B modemini değiştirmek istiyorum çok kötü bir modem hat bile almamaya başladı alt yapım mlsf 35 üstü vermiyor bu sebeple 24 mbit kullanıyorum Keenetic Carrier almayı düşündüm sizce alınır mı ? İlerisi için farklı bir gigabit portlu model almaya değer mi ?
  9. Q

Yardım TP-Link VC220-G3U vs Keenetic Omni DSL hangisini seçmeliyim ?

Siz olsanız hangisini seçerdiniz neden ? Ben ikisi arasında kaldığım için açıyorum bu konuyu. Vdsl hat max 30mbps alabiliyorum 24mbitlik paket kullanıyoruım.
  10. Q

Yardım Modem mi yoksa router mı almam daha iyi olur ?

https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-td-w9970-300-mbps-vdsl2-fiyati,5566159.html Şuan bu modemi kullanıyorum ortada engel olmamasına rağmen karşı odada internet çekmiyor. Bu yüzden modem arıyordum fakat bi arkadaş router alman daha iyi olur daha ucuz dedi bu yüzden bu konuyu açtım sizce...
  11. Q

Modem önerisi olan var mı ?

https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-td-w9970-300-mbps-vdsl2-fiyati,5566159.html Şuan kullandığım modem bu bunun kadar çöpünü görmedim şahsen karşı odaya internet çekmiyor. https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-td-w9970-v3-300-mbps-vdsl2-fiyati,455021037.html Önceden bunu...
  12. Q

Yıldırım çarptığında modem yanmaması için ne yapabilirim

Sorum başlıktaki gibi neredeyse her yıldırım çaktığında modemim yanıyor hat kablosu üzerinden yanmaması için vb ne gibi önlemler alabilirim yapılabilecek bişeyler vrmı ?
  13. Q

Yardım Tp link 9970 v1 modem hakkında yardim lazım

Arkadaşlar başlıktaki ne halt olduğu belli olmayan modemin default wifi şifresini bilen varmı modemi resetledim altında yazan şifre yanlıs diyor arayüze giremediğimden dolayı ip bağlantısınıda sağlayamıyorum ethernetle bağlayınca modemdeki portlarda ışık bile yanmıyor. 1661340126...
  14. Q

Modem Arayüzü Çalışmıyor

https://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970-300mbps-fiber-modem-router-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-vdsl-adsl2-usb-port-pm-bd803594 Elimde yukarda linkini bıraktığım modem var eskisi yandı buda köşede duruyordu kullanalım dedik ama mac filitresi fln çalışmıyor düzeltmenin yolu varmıdır ?
  15. Q

TD-W9970 v1 Modem kullanan varsa yardım

başlıkta belirttiğim modem için firmware dosyası atabilecek varmı yanlışlıkla ingilizce bi versiyonunu kurdum.
  16. Q

Modem arayüzüne giremiyorum

TDW9970 v1 modemine firmware güncellemesi yaptım sitede görünen son güncellemei yaptım ingilizce kurdu arayüz fln ingilizce oldu ve internet ışığı gitti bide arayüze giremiyorum
  17. Q

Modem Güncelleme Yardım

https://www.cimri.com/modem/en-ucuz-tp-link-td-w9970-kablosuz-modem-fiyatlari,13541718 elimde bu modem bulunmakta eski modemim yandı bunu arkadaşımdan bedavaya almıştım fakat modem arayüzündeki ayarlar çalışmıyor sanırım mac filitreleme fln kimseyi atamıyorum bunu nasıl güncelleyebilirim ?
  18. Q

400-500tl bandında modem önerisi

Arkadaşlar bugün şimşek çakması sonucu modem yandı 400-500tl bandında modem önerileriniz varmı ?
Geri