Arama sonuçları: *

1. Kemowee

İNTERNET HIZIM 1000 DEN 8 E DÜŞTÜ

Merhaba arkadaşlar; Mercyus MR80X ile ethernet kablosundan aldığım bağlantı üzerinden 1000 Mbps download hızı alıyordum paketimiz bu şekildeydi. Turkcell Superonline Fibernet bu arada iss. PC'yi birkaç gündür açmıyordum bugün bir anda hızın 8 e düştüğünü gözlemledim. Modem arayüzüne giriyorum...
  2. Kemowee

MERCUSYS MR80X YAPILMASI GEREKEN AYARLAR

Arkadaşlar herkese merhaba; 1000 mbps dowload 50 mbps upload hızlı fiber alt yapı destekli Turkcell Superonline kullanıcısıyım. Modem alt katta yer almakta ben bir üst kata MR80X aldım ve modemden ethernet kablosu çektirdim bu routera. Router üzerinden de kendi evime dağıttım. Bu routeri alalı...
  3. Kemowee

ETHERNET GİRİŞLİ ROUTER ÖNERİSİ

Arkadaşlar herkese merhaba; Başlıkta belirttiğim üzere evimde bir üst kata alt kattaki modemden ethernet çektirip üst katta interneti dağıtmak istiyorum. Bunun için de bir Router ihtiyacım var. Bu Router ethernet girişli olduğu gibi birkaç adet ethernet çıkışına da sahip olmalı ki masaüstü...
  4. Kemowee

DUBLEKS EVDE ALT KATTAKİ İNTERNETİ ÜST KATA NASIL TAŞIYABİLİRİM

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar; Dubleks bir evde yaşıyorum ve internetim fiber alt yapı destekli superonline. Üst katı tamamen ayrı bir eve çevirdik fakat aşağıdaki modemi üst katta telefonum çekmiyor. Üst kata alt kattaki modemden ethernet kablosu çektireceğim fakat üst katta nasıl...
Geri