Arama sonuçları: *

1. P

MERCUSYS MR60x wifi sinyalini ethernete dönüştürebilir mi?

Merhabalar MERCUSYS MR60x modem aldım amacım modemden gelen wifi sinyalini alıp ethernet ile bilgisayarıma aktarmaktı ama yapamadım bu modem bunu desteklemiyor mu? İade mi etmeliyim? Desteklemiyorsa TP-Link RE205 almak istiyorum bu çalışır mı?
  2. P

Mercusys MR60X modemi Wi-Fi güçlendirici olarak kullanamıyorum

Merhaba yeni Mercusys MR60X modem aldım ama Wi-Fi sinyalini alıp Ethernet'e dönüştürecek şekilde kullanmak istiyordum yapamadım yardımcı olur musunuz?
  3. P

Mercusys MR60X AX1500 alınır mı?

Merhaba, ben bir modem almak istiyorum. Birkaç ay router olarak kullanacağım, daha sonra fiber bağlayıp modem olarak kullanacağım. En iyi bunu bulabildim: 2 çekirdek, 128 MB, 5 GHz ve 2.4 GHz destekli Wi-Fi 6 modem. CS2 oynuyorum, onun için kullanacağım. Güçlendirici olarak kullanırken modem ->...
  4. P

CS2 için Mercusys MR60X Wi-Fi 6 modem alınır mı?

Merhaba, ben bir modem almak istiyorum. Birkaç ay router olarak kullanacağım, daha sonra fiber bağlayıp modem olarak kullanacağım. En iyi bunu bulabildim: 2 çekirdek, 128 MB, 5 GHz ve 2.4 GHz destekli Wi-Fi 6 modem. CS2 oynuyorum, onun için kullanacağım. Güçlendirici olarak kullanırken modem ->...
  5. P

100Mbit için modem önerisi

Merhaba şu an bir güçlendirici ile CS2 oynamaya çalışıyorum karakter ışınlanıp duruyor 1000 pinglere fırlıyor o sebeple yeni bir internet almak istiyorum kampanyala Kablonet 100Mbit fiber ucuza geliyor. Aylık 60TL modem parası var onu vermke istemiyorum o sebeple kendim modem alsam ne...
  6. P

İnterney kablo önerisi

Merhaba bir Ethernet kablosu bakıyorum 10 metre yeterli 25Mbit internetim var ama kablonun biraz üstüne basılacak muhtemelen o sebeple flat almayı düşündüm ama fark etmezse şart değil. CS2 oynuyorum genel olarak.
  7. P

İnternet kablosu önerisi 100 1500 tl

Merhabalar yeni bir intenet kablosu alıcağım 25 mbit internetim var rekabetçi oyun oynuyorum ne önerirsiniz 100 lirayı geçmese iyi olur
Geri