Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Router'ı Sinyal Güçlendirici Olarak Kullanmak

Merhaba, elimde fiber modeme ek olarak boşta bir adet Tp-Link TL-WR840N Router var. Ben bunu sinyal güçlendirici olarak odama koyup kabloyla bilgisayara bağlamak istiyorum mümkünse. Nasıl yapabilirim?
  2. ArdaM

Ne yapabilirim

Elimde türk Telekomun güzel bir fiber modemi var. Download ve ping olarak memnunum ama 5ghz'de 2 oda aradan sinyal sorunu yaşıyorum. Bir de şöyle bir router var bunu modemin yanına koysam sinyale faydası olur mu?
  3. ArdaM

Yardım İnternet Kalitesi Ve Kapsama Alanını Arttırmak

Evde sinyal arttırıcı var ama sadece 2.4Ghz destekliyor ve kapıyı vs. kapattığımda 5ghz olan ağdaki bağlantım saniyelik kopuyor. Saniyelik koptuğu için geri bağlanana kadar oyundan ve discord'dan düşüyorum. Modem ayarlarından yapabileceğim bir şey var mı? Şimdiye kadar hiç el atmadım oralara :D...
  4. ArdaM

Wi-Fi Adaptörü

Merhaba, 3 aydır kullandığım bilgisayarımı şimdiye kadar telefon ile usb internet paylaşımı yaparak internete bağlıyordum. Telefondan bağlayınca internet hızımı tam olarak veriyor ve ping sorunu yapmıyor. Usb Wi-Fi adaptörü almayı düşünüyorum ama sorun yaratmasından korkuyorum. Telefonda sorun...
Top Bottom