Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Minecraft server kurulumundaki Türkçe karakter hatası nasıl düzeltilir?

Mod file: /C:/Users/olcus/Desktop/server/mods/nmcguns-1.18.2-1.0.6.jar Failure message: Nightmarecraft: Guns & explosives (nmcguns) has failed to load correctly. Java. Lang. Reflect. Invocationtargetexception: Null. Mod version: 1.18.2-1.0.6 Mod ıssue URL: Discord - A New Way to Chat with...
  2. Mırnav

Forge hatasını nasıl düzeltebilirim?

Arkadşlarımla oynamak için vault hunters 3 sunucusu kurmak istiyordum bilgisayarıma ama ne denersem deneyeyim hep bu hataları alıyorum. Java 8'den 20'ye kadar tüm Java'ları denedim. YouTube'da setup yapımlarının çoğunu denedim ama hala aynı hata. Anlayan bir arkadaş bakabilir mi? Yarın saat 10...
  3. Mırnav

Bilgisayara nasıl Minecraft sunucusu kurulur?

Biri yardım etsin. 50 tane video izledim, hepsi neredeyse bir tık farklı söylüyorlar. Modemde port ayarladım, güvenlik duvarını kapadım, Hamachi indirdim. Nasıl yapacağım?
  4. Mırnav

Pterodactyl Panel Nasıl Kullanılır?

Kayizer den Minecraft server aldım. Direkt bu panele attı. Modlu oynamak istiyoruz ama nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgim yok?
  5. Mırnav

Azure Sanal Server'ın aboneliği bittiğinde dosyalara nasıl ulaşılır?

Deneme sürümünü kullanıyordum. Süresi bitmiş. Yedeklemeyi unuttum, ne yapmalıyım? Üyelik almam gerekirse en uygun ne almaklıyım?
  6. Mırnav

Sunucu için mod paketi önerisi

Arkadaşlarla micosoft Azure'dan Minecraft sunucusu açtık ama bir yerden sonra gerçekten çok sıkıcı geliyordu. Oynanışta çok bir şey değiştirmeyen sadece biz amaç veya mesela yapı yaparken madende gezinirken yaptığımız şeyi biraz değiştiren bir mod paketi lazım. Sunucu ne kadar kaldırıyor şöyle...
  7. Mırnav

Minecraft serverı Hatası (Saganetwork)

Server a girilmiyor. Kapatmaya çalışırken böyle bir hata veriyor. Gece düzeldi, sonra tekrar geldi.
  8. Mırnav

Yardım Sunucu Aldım Nasıl Minecraft Yükleyeceğim? (Kayizer.com)

Agalarla öylesine oynamak için server alalım dedim. Sunucu aldıktan sonra ne yapmam lazım? Nası Minecraft yükleyeceğim nası mod paketi yükleyeceğim gram fikrim yok.
  9. Mırnav

Çözüldü✓ Aternos Mod paketi Yükleme?

https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/cursed-walking-a-modern-zombie-apocalypse Mod paketi bu, Aternosta denicez arkadaşlarla. Aternosta yazılımda modpaketine tıkladım istediğim mod paketini bulamadım. Forge indirip yaparsak tek tek mod koy diyo onla uğraşamayız ve configler olmaz...
  10. Mırnav

Yardım Keyubu mu Kayizer mi?

Geçen konusunu açmıştım bi arkadaş kayizeri de önerdi. Arasında kaldım. Minecraft 1.19 1.20 vanilla oynanacak sadece.
  11. Mırnav

Yardım Minecraft Server Firma Önerisi

Konuyla gram alakam yok. 6 kişi sunucu açmaya akarar verdik. 1.19- 1.20 sürümlerinde oynicaz farmlar yapacağız. Ortalama nasıl bir sunucu lazım, hangi firmadan alınmalı, vps - vds kısaca farkı nedir?
  12. Mırnav

Yardım www.turkanime.co Video Oynatıcısı Bozuk mu?

Türkanime'den anime izlerken her zaman en az 2 - 3 defa hata veriyor. Kimi zaman hiç izleyemiyorum. Sitenin kendi sıkıntısı mı yoksa benim yapmam gereken bir şey var mı?
Top Bottom