Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

Geforcenow alıp kullanan varsa lansmana özel satışa şuan açıldı indirimle geliyor takip eden tercih edebilir 4080 li paketleri 6 aya yükselttim ben 1252 kusüre geldi. Not: 11+1 aylık üyeliğim vardı onunda etkisiyle dediğim fiyata düşmüş olabilir. Güncelleme: 11+1 Aylık mevcut üyeliğim olduğu...
  2. D

🔥İndirim Galax Rtx 4070Super 23.499TL

Rtx 4070 Süperler arasında soğutma konusunda bilindik markalara göre muadil denebilir. Asus MSI gigabayte a daha yüksek ücretler ödemekten iyidir. Düşük fiyat kaçırmayın...
  3. D

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 Pro (Yeşil Anahtar) Mekanik Klavye 7.980,65TL

Razer BlackWidow V4 Pro (Yeşil Anahtar) - Mekanik Oyun Klavyesi (Tıklamalı Mekanik Anahtarlar, Komut Kadranı ve 8 Özel Makro Tuşu, Çok Fonksiyonlu Silindir, Bilek Dayanağı) US Düzeni | Siyah Green Switch severlere tavsiyemdir. Fiyatı önceki aylara göre yinede fazla olsada şuanki piyasa...
  4. D

🔥İndirim Razer BlackWidow V4X Mekanik Klavye Green Switch 3409 TL

Razer BlackWidow V4X - mekanik oyun klavyesi - Razer Snap Tap - Chroma RGB (tıklamalı mekanik anahtarlar, 6 özel makro tuşu, Wristrest) TR düzeni | Siyah Green switch severlere tavsiyemdir. Fiyatı eski fiyatlarına göre çok daha uygun. Tavsiye ederim...
  5. D

🔥İndirim Ajazz Ak820Pro 2565.88TL

Ajazz AK820 Pro 3 modlu %75 değiştirilebilir switchli önceki fiyatına göre daha uygun mükemmel bir klavye https://amzn.eu/d/77UGbEG
  6. D

🔥İndirim MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 3859 TL

MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 3859 TL öncesine göre daha ucuz kesinlikle tercih edilebilir. 1080 p f/p arayanlara...
  7. D

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X TR Q Yeşil Anahtar Mekanik Klavye 3499 TL

Merhabalar Razer BlackWidow V4X - mekanik oyun klavyesi - Razer Snap Tap - Chroma RGB Amazon yada MediaMarkt n11 de 3500 e satıyor ister amazon ister n11 den alınabilir. Yeşil anahtar sevenler alabilir diye düşündüm indirime girmiş. Amazon https://amzn.eu/d/1fqCJBJ N11 ve amazonu saymazsak...
Top Bottom