Arama sonuçları: *

1. Q

Temu ürünler gümrükten geçer mi ?

Arkadaşlar 5 parça malzeme aldım yeni kargo parası vb.. ile birlikte 27dolar diyorlardı fakat 27doları geçmesine rağmen temu satın alıma izin verdi bilen biri cevaplayabilir mi ?
  2. Q

Kocaelideyim PTT kargomu gümrükten alıp Muğlaya götürüyor ?

Arkadaşlar aliexpresten altta linkini bıraktığım temizlik kitini almıştım istanbul avrupa gümrük işlemleri tamamlanıp ptt aldı ürünümü Ben Kocaelideyim ve şuan ürünüm Muğlaya gidiyor bu normal mi ? Daha önce başına gelen var mı ...
  3. Q

aliexpress semt ismini yazmayı unuttum

Arkadaşım aliexpress üzerinden kulaklık almış ama semt ismini yazmayı unutmuş herhangi bir sorun oluşturur mu ?
  4. Q

Amazon Almanya İle ilgili soru

Arkadaşlar Sistem parçaları Amazon Almanya'dan gelicek 4 parça. Amazon Almanya'dan bilgisayar parçası alan bir bilgisi olan arkadaşlar varsa herhangi bir sorun yaşadınızmı ben yaşarmıyım söyleyebilirmisiniz bide ürününü garantisi nasıl olacak ?
  5. Q

İşlemci ve anakart alışverişi sorun çıkarmı ?

https://www.amazon.com.tr/AMD-Ryzen-5500-%C4%B0%C5%9Flemci-Temel/dp/B09VCJ171S/ref=sr_1_17?m=A3O5TP4R0OZYXZ&qid=1657836108&refinements=p_6%3AA3O5TP4R0OZYXZ&rnid=15358539031&s=computers&sr=1-17&tag=technopattr-21...
  6. Q

Amazon Almanya Bilgisayar Parçaları

Arkadaşlar sistem toplayacağım parçaların çoğu amazon Almanya'dan iade garanti vb.. konularda sorun yaşarmıyım ? Çoğu dediğime bakmayın anakart ve işlemci sadece :)
Geri