Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

YT ürün postalarsam vergi olur mu???

Sa beyler şimdi Almanya'da bir tanıdık var ona söylesek PS5 Pro Alsın ve bize yollasın kargoyla o zaman vergi falan ödermiyim???
  2. KaptanMC

AJazz 159Pro ➕ Aula F75 Alınır mı???

Sa Temuda gezerken yine platform teşviği şeyi geldi ama bana 500TL değil 327TL geldi ve Yanına Aula F75 ekleyince Toplam 1081TL oluyor ve %20 kupon varmış onu uygularsam -216TL oluyor ve fiyat 865TL'ye düşüyor +%60 vergi ekleyince + 519TL vergi ekleniyor ve fiyat Toplam 1384TL yapıyor sizce Bu...
  3. KaptanMC

Temu Cumartesi özel indirim verdi sizce ne almalıyım???

Sa beyele simdi apex stoğa bakarken temu cumartesiye özel 1 üründe %90 indirim ve istediğim 2 üründe %50 indirim yapıcakmış bu yüzden %50 indirimi apex ve sınırı aşmazsa Klavye indiriminde kullanıcam ama %90 nereye kullansam kararsızım sizce Hangisini almalıyım⬇️ (Kb biraz kararsız bir insanım)
  4. KaptanMC

Temu bana sunduğu indirimlerden hangisini seçmeliyim?

Beyler temu bana 2 ürünü ücretsiz alma hakkı sunuyor ama sunduğu ürünler arasından sizce hangilerini almalıyım siz olsanız hangi 2 ürünü seçerdiniz sizce Hangileri Alınır??? (Kb çok kararsız biriyimdir) Ve bazı üünlerde ciddi indirimler yaptı bunlardanda alabilirim hoşuma giden 1-2 ürün var😅
  5. KaptanMC

Temu Vergiler Ne Kadar???

Sa Beyler Temu'da özellikle son 1-2 aydır alışveriş yapan var mı yaptıysanız Hatırladığınız kadarıyla⬇️ -Aldığınız Ürün ne kadardı? -ürüne Ne kadar vergi Ödediniz? -Ürüne temudaki vergi fiyatı dahil fiyattan başka ücret ödediniz mi? -kargo vs. Ödediniz mi? Özelliklee son 1-2 haftadır forumda...
  6. KaptanMC

Yurt Dışında ürün alıp Gelirsem vergi ödermiyim???

Öncelikle Sa bildiğiniz gibi Vergiler uçmuş durumda ve bu gün yurt dışında 3 Fanlı Gigabyte AERO RTX 4070 ekran kartının 17K olduğunu gördüm ki daha ucuza da vardır eminim. baktım vergiler ile beraber 25K falan oluyor acaba Ben yurt dışına gitsem veya giden bı tanıdığım gelirken alsa ve valizine...
Top Bottom