Arama sonuçları: *

1. Z

Yurtdışı Alışveriş limiti Ne kadar?

Shine dan alışveriş yapacağım. İnternetten baktım her kişinin 5 adet hakkı varmış. Şimdi ben kendi hesabımdan ayrı ayrı 5 adet ürün alsam geçer mi? Ücret zaten uygulama fazla gelince uyariyo temu gibi. Sadece 5 ürün mü o fiyatta olması lazım yoksa ayrı ayrı limitten faydalanabilir miyim?
  2. Z

Temu dan alışveriş yapılıyor mu hâlâ?

Şuan temudan hâlâ alışveriş yapilabiliyor mu? Bir ara yasaklandı minvalinde bir haber okudum ama detayını bilmiyorum. Uygulamada hâlâ alışveriş yapılıyor ama geliyor mu kargolar?
  3. Z

Temu Alışverişim Gümrükten Geçer mi?

980 TL'lik ürün ekledim vergiyle 1500 e falan geldi. Geçer mi bu gümrükten? Lego gibi bir şey aldım
  4. Z

Temu bitti mi? Yeni vergi yasası ve sinirlama

Şimdi bir haber gördüm, 150euro olan alım limiti 30euro ya düşürülmüş ve Avrupa Birliği ülkesinde gelirse ürün %18 olan vergi %30 diğer ülkelerden %30 dan %60 a çıkmış. Bu durumda yurtdışında alışveriş devri bitmiş oluyor. 30 euro 1100 tl temunalt limit 2000 tl. Nasıl olacak bu durum????
  5. Z

AliExpress den alışveriş yapmak güvenli mi?

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.407,42TL 66%OFF | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık https://a.aliexpress.com/_okt7Vf8 Bu ürünü alacağım. Ama ilk alışverişim olacak burada. Bu yüzden ister istemez merak...
  6. Z

AliExpress klavye önerisi?

https://a.aliexpress.com/_mNiGOMk Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Sizce AliExpress den almak mantıklı mı? Bu ürünü tr de bulamadım. Ve ödeme ekranında vergi kısmı çıkıyor. Onu da ödeyince kapıda vergi vs olur mu?
  7. Z

AliExpress veya Banggood alışveriş.

Buradan aldığım ürünlerde kusur vs olması hâlinde ne yapmam gerekir? İade vs olur mu?
  8. Z

Banggood vergi nasıl oluyo?

Şimdi ben klavye alacağım. Tealimat Türkiye direkt kargo seçersem ek vergi vs kapıda ödeme yapacak mıyım?
Geri