Arama sonuçları: *

1. Volkan:/

Gümrük Sınırı kalktımı Temuda 4 bin lira ürünler var

Dostlar garip niye böyle oldu sınır mı kalktı heyecan yaptım
  2. Volkan:/

Yardım 30 dolar üstü ürün alacağım gümrükte kalır mı yoksa vergisini ödeyip alırmıyım

dostlar 50 dolarlık ürün alacağım ama bu ürün direkt gümrükte mi kalıyor hiç vergisini ödemeden alma fırsatı vermiyor mu
  3. Volkan:/

Yardım Aliexpressten sınırı geçen ürünüm var yine de almak istiyorum

1250 tl gibi bir ürün fiyatı var ali göndermiyor ama ben ek vergisini falan ödeyip almak istiyorum nasıl yaparım
  4. Volkan:/

Yardım Sepet konusunda kafama takılanlar var Aliexpress

arkadaşlarr temuda sepette isterse 8 tane olsun tekte sipariş verdiğimiz için 1 paket olarak giriyor gümrüğe ve gümrük hakkım dolmamış oluyor Ama bildiğim kadarıyla Aliexpresste öyle bir şey yok aynı satıcından bile alsan farklı paket yollanıyor sanırım bu kanıya nereden vardın derseniz aynı...
  5. Volkan:/

Yardım 30 euroya kargo dahil saçmalığından sonra alsam sorun olur mu

arkadaşlar benim Rc hobim var rc aracıma parçalar alıyordum haliyle biraz pahalılar bir sepet 1050 tl ye sınırda zaten o yüzden kargo hakkımda doldu bu ay için şimdi rc aracım için parça alsam geçer değil mi vergi dahil fiyat 1050 değil sonuçta temu da da kargoda ücretsiz zaten
  6. Volkan:/

Yardım Ptt yurtdışı siparişimi dağıtıma çıkardı bu saat oldu gelmedi

Saat kaç oldu hala gelmedi geldik yoktunuz muhabbeti de olmadı kargo ne oldu keşke mng ye verseydi temu siparişi 4 gün önce geldi zaten ülkeye adamlar 1 haftadır bekletiyor ne lanet bir kurumsa uğraşıyoruz
Geri