Arama sonuçları: *

1. oTToman16

Yardım [ NEREDEN BULABİLİRİM] Animasyonlu fırıldak

Arkadaşlar bu ürünün linkini nerden bulabilirim. Aliexpresstede ya da banggood da var mıdır. Ya da ürünü bilen var mıdır. Animasyonlu pervane sanırım. Aradağım ürün bu
  2. oTToman16

Yardım Banggood vergi peşin mi alıyor.?

Arkadaşlar selam. Bir kulaklık alacağım. Banggood da vergi peşin mi alıyor du. İkiside resmi satıcı. Fakat banggood da vergi yazmıyor. Ali express de vergi yazıyor. Benim bildiğim banggood peşin alıyor du Ama emin olamadım. Banggood da sonradan bir daha vergi ödemek istemiyorum. Hangisini...
  3. oTToman16

Aliexpress den cep telefonu almak!!!

Arkadaşlar Aliexpress de bakıyorum bazı telefonlara geri bildirim yapanlar da Türkiye den arkadaşlar da var. Bildiğin adamlar Isparta ya geldi ankaraya geldi iyi satıcı diye yorum yapıyor. Bunlar nasıl alıyor. Yöntemi nedir yasal mı değil nasıl alabiliriz biz buradan telefon bilgisi olan varmı.
  4. oTToman16

Aliexpress kampanyasından 12 TL ye klavye aldım

Arkadaşlar 30 TL ye mouse, 12 TL ye klavye, 25 TL ye Bluetooth kulaklık aldım, Fakat sormak istediğim bişey var. Klavye de renk seçimi yapamadım. Golden renk veriyor sadece. Konuyu açma sebebim klavye alan başka arkadaşlar da varmı siyah olarak alabildiler mi diye merak ettim.
  5. oTToman16

Aliexpress paramı iade etmedi.

Selam dostlar. AliExpress den telefonum için ekran korucu aldım. Üstüne birde 20 TL kargo bedeli verdim. Ürün ile alakalı hiçbir şekilde kargo takip paylaşmadı. Ürün Türkiye ye geldi mi emin bile değilim. Çok zaman oldu. Bende iade talep ettim. Aliexpress iade kararı verdi fakat kart...
Top Bottom