IMG_20260210_165741_972.webp

Takas 1050 Ti üstüne para verebileceğim ekran kartı arıyorum

Closed
RX 580 8 gb GTX 1060 6 gb gibi kartlarla üstüne birazda para verebileceğim kart arıyorum kutulu olanlar tercihimdir.
Durumu
İkinci El
Bellek
4GB
Durum
This ad has been closed. Reason: İhtiyacım kalmadı
Durum
1 member is watching this classified ad

Detaylar

Asus Rog strix 1050 Ti 4 gb

Yorumlar

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Dalgami geçiyorsun kanka bul bana 1650 2500 kutulu ben alayım 2025 yazında kalmışsın sen herhalde
konuşmaya bak. 2000 TL teklif ettik bedava istemedik al strix mitrix zortingen kartını. Buna fan tak kanka 2 tane daha 2 fps fazla alırsın belki :P 1650 buldum onu aldım

Son düzenleme:
Güvenlik etiketi bile duruyor bence fiyat gayet yerinde eğer uygun gelmediyse sana başka kartlara bakabilirsin açılmış olanlara fln

Donanımarsivi kullanıcılarıd 2. el tecavüzcüsü olmuş a.q konuşmaya bak. 2000 TL teklif ettik bedava istemedik al strix mitrix zortingen kartını. Buna fan tak kanka 2 tane daha 2 fps fazla alırsın belki :P 1650 buldum onu aldım
Derken üslubum bence gayet yerinde senin ölü teklifine gene gayet iyi hazmettim bu kadar kuduracağını bilsem camdan atardım kendimi 😅

Derken üslubum bence gayet yerinde senin ölü teklifine gene gayet iyi hazmettim bu kadar kuduracağını bilsem camdan atardım kendimi 😅
Burada boş yapan sadece sensiz. 2000 TL Nasıl ölü teklif kanka. Kafayı sıyırmışsınız siz. Neyse ben aldım adamdan 1650 sana hayırlı satışlar. Bol strix li günler

Burada boş yapan sadece sensiz. 2000 TL Nasıl ölü teklif kanka. Kafayı sıyırmışsınız siz. Neyse ben aldım adamdan 1650 sana hayırlı satışlar. Bol strix li günler
Yazmayı bir öğren önce anlaşamıyoruz çünkü. Ben kar etmiyecekmiyim kardeşim piyasaya göre veriyorum sana sen ne olsun istiyorsun ben anlamadım iki hafta sonra bozulup konu açmaman dileği ile 😉

Yazmayı bir öğren önce anlaşamıyoruz çünkü. Ben kar etmiyecekmiyim kardeşim piyasaya göre veriyorum sana sen ne olsun istiyorsun ben anlamadım iki hafta sonra bozulup konu açmaman dileği ile 😉
Klavyemde bozuk ondan yazamadım. Sen verseydin 2000 TL ye geri kalanıyla klavye alacaktım. Hayallerimi yıktın kötü insan. 1050Ti ın turşunu kur ama samırsağı fazla kaçırma fanlarının strix liği gider

Klavyemde bozuk ondan yazamadım. Sen verseydin 2000 TL ye geri kalanıyla klavye alacaktım. Hayallerimi yıktın kötü insan. 1050Ti ın turşunu kur ama samırsağı fazla kaçırma fanlarının strix liği gider
TDK sözlük seni senin bütçene yetmiyorsa yapabileceğim bir şey yok ben zarara giriyorum konuyu niye hortlatıyorsun sonuçta sen istediğini aldın ben ortada kaldım burada hala bana mağdur rolü yapıyorsun

Ben satmayı bile düşünmüyordum takas üstüne para verip günccellicektim kartımı sen sorunca bende ihtiyacı vardır diye benim teklifim bu dedim bu kadar uzatacağına bana gelmez iyi günler diyebilirdin..

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
Mucome
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Ekran Kartı
Hit
251
Watchers
1
Yorumlar