2023 Ağustos tarihinde Vatan Bilgisayar'dan hazır sistemle aldım, herhangi donanımsal veya fiziki bir sıkıntısı yok; şuan kendi sistemimde takılı. İhtiyaçtan satılık. WhatsApp Image 2026-05-15 at 23.42.06.webp 149.7 KB · Hit: 128 Ekran görüntüsü 2026-05-15 233047.webp 41.4 KB · Hit: 16
furkah 17 Mayıs 2026 senseisplinter yazmış: Tray olarak 4k olur mu reis Devamı için tıklayın... elden mi kral
S S senseisplinter 17 Mayıs 2026 furkah yazmış: Bursa Devamı için tıklayın... Hataydayım ben hocam eğer 4 yaparsanız kargoyu ben karşılarım ibana atarım
furkah yazmış: Bursa Devamı için tıklayın... Hataydayım ben hocam eğer 4 yaparsanız kargoyu ben karşılarım ibana atarım
furkah 17 Mayıs 2026 senseisplinter yazmış: Hataydayım ben hocam eğer 4 yaparsanız kargoyu ben karşılarım ibana atarım Devamı için tıklayın... elden alıcı var yan çizerse size dönüş yapacağım hocam
senseisplinter yazmış: Hataydayım ben hocam eğer 4 yaparsanız kargoyu ben karşılarım ibana atarım Devamı için tıklayın... elden alıcı var yan çizerse size dönüş yapacağım hocam
S S senseisplinter 17 Mayıs 2026 furkah yazmış: elden alıcı var yan çizerse size dönüş yapacağım hocam Devamı için tıklayın... Olur dmden beklerim
furkah yazmış: elden alıcı var yan çizerse size dönüş yapacağım hocam Devamı için tıklayın... Olur dmden beklerim