30754.webp

Satılık Intel Sıfır Kutulu Intel Core i5-13400F İşlemci (Faturasız - Uygun Fiyat)

Ürün sıfırdır, fotoğraflarda görüldüğü gibi güvenlik plastiğinde durmaktadır, hiç montaj yapılmadı ve akım görmedi. Kutuludur ancak fatura ve garantisi mevcut değildir...
5,800.00 TRY
Durumu
Sıfır
Soket
FCLGA1700

Detaylar

Ürün sıfırdır, fotoğraflarda görüldüğü gibi güvenlik plastiğinde durmaktadır, hiç montaj yapılmadı ve akım görmedi. Kutuludur ancak fatura ve garantisi mevcut değildir. Fiyatı bu yüzden piyasasının altına tutulmuştur. Gelip elden teslim alabilir ya da havale sonrası kargo isteyebilirsiniz.

Yorumlar

Son fiyat nedir? Ayrıca faturasız ise ürün tüketici kanununa göre sıfır olarak satılamaz. Bence silin birisi şikayet ederse ceza yersiniz.

Son fiyat nedir? Ayrıca faturasız ise ürün tüketici kanununa göre sıfır olarak satılamaz. Bence silin birisi şikayet ederse ceza yersiniz.
Son fiyat 5500 burası 2.el bölümü zaten sıfır diye açıklamasına ben yazıyorum ürün her türlü 2.el statüsünde olduğunu biliyorum 2.el ürüne sıfır fiyatida istemiyorum zaten öyle olsa belki olabilir

Dediğim şey bunu birisi görüp cimer'e şikayet ederse para cezası yersiniz.
Benim bildiğim bunu herhangi bir suçu yok. Ben ürünün kullanilamdigini belirtiyorum kullanılmayan ürün sıfırdır ben garanti ve fatura yok diyede belirtiyorum zaten ve sıfır parası istemiyorum bunu ilk sizden duydum bu arada

Benim bildiğim bunu herhangi bir suçu yok. Ben ürünün kullanilamdigini belirtiyorum kullanılmayan ürün sıfırdır ben garanti ve fatura yok diyede belirtiyorum zaten ve sıfır parası istemiyorum bunu ilk sizden duydum bu arada
Çoğu kişi uymuyor fakat internet sitelerinde normalde böyle bir kural var.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
ÜmittYillmaz
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
İşlemci
Hit
157
Yorumlar
12
Sona eriyor