A A ABiT Dün, 22:11 akça06 yazmış: hocam msi anakartı tek başına kaça satarsınız Devamı için tıklayın... msı b550m anakart 4 5 ay once aldım vatandan garantısı devam etmekte drr5 e gecmek ıcın sımdıden yenı anakart bıle aldım ama teklı vermeyı dusunmuyorum ıslemcıde dahıl olursa verırım cunku drr4 de sahıbınden satıslarda ıslemcı pininı yamultuyorlar dıye bırlıkte satmak ıstıyorum deneylemedım ya olursa dıye sımdılık 2 lı satmak ıstıyorum
akça06 yazmış: hocam msi anakartı tek başına kaça satarsınız Devamı için tıklayın... msı b550m anakart 4 5 ay once aldım vatandan garantısı devam etmekte drr5 e gecmek ıcın sımdıden yenı anakart bıle aldım ama teklı vermeyı dusunmuyorum ıslemcıde dahıl olursa verırım cunku drr4 de sahıbınden satıslarda ıslemcı pininı yamultuyorlar dıye bırlıkte satmak ıstıyorum deneylemedım ya olursa dıye sımdılık 2 lı satmak ıstıyorum
akça06 Dün, 23:17 ABiT yazmış: msı b550m anakart 4 5 ay once aldım vatandan garantısı devam etmekte drr5 e gecmek ıcın sımdıden yenı anakart bıle aldım ama teklı vermeyı dusunmuyorum ıslemcıde dahıl olursa verırım cunku drr4 de sahıbınden satıslarda ıslemcı pininı yamultuyorlar dıye bırlıkte satmak ıstıyorum deneylemedım ya olursa dıye sımdılık 2 lı satmak ıstıyorum Devamı için tıklayın... anladım hocam hayırlı satışlar
ABiT yazmış: msı b550m anakart 4 5 ay once aldım vatandan garantısı devam etmekte drr5 e gecmek ıcın sımdıden yenı anakart bıle aldım ama teklı vermeyı dusunmuyorum ıslemcıde dahıl olursa verırım cunku drr4 de sahıbınden satıslarda ıslemcı pininı yamultuyorlar dıye bırlıkte satmak ıstıyorum deneylemedım ya olursa dıye sımdılık 2 lı satmak ıstıyorum Devamı için tıklayın... anladım hocam hayırlı satışlar