WhatsApp Image 2026-07-12 at 20.23.51.webp

Satılık Havit H2002BG Kablosuz Kulaklık

Satılmış
Fiyat Performans Gaming Kablosuz Kumaş Ped Kulaklık
1,400.00 TRY 1,300.00 TRY to 1,500.00 TRY
1 available
Marka
Havit
Durumu
İkinci El
Durum
This item has been sold and is no longer available!

Detaylar

Havit H2002BG Özellikleri:
** 50mm sürücülere sahip olup rekabetçi oyunlarda ortalama üstünde ses performansı vermektedir.
** Mikrofon kalitesi gayet yeterlidir, Valorant - Discord gibi platformlarda kulaklığın sesi mikrofona gitmemektedir. Mikrofon ortam gürültüsünü engellemektedir. Mikrofon takıp çıkartılabilir bir yapıdadır.
** 7.1 desteği mevcuttur, kulaklık üzerindeki tuşla 7.1 moduna geçiş yapabiliyorsunuz.
** Malzeme kalitesi olarak kardeş modeli olan H2002P modeli ile aynı malzeme kalitesindedir.
** H2002P modeline göre bu kulaklık kablosuz ve kumaş pedlidir.
** Kumaş pedinde herhangi bir deforme yoktur, yaz aylarında deri pede göre daha az terletme yapar.
** Kutusu, poşeti, şarj kablosu, usb alıcısı, mikrofonu, stickerları dahil her şey mevcuttur.
** Ürünün garantisi hala devam etmektedir (1 yılı kaldı)
** Kulaklığımı yükselttiğimden elimdeki modeli satıyorum, herhangi bir yerinde arıza vs. yoktur.
** Sıfır fiyatı 2000₺ civarındadır, 1 yıl garantili olmasına rağmen hızlı satılması için fiyat makul tutulmuştur.
** Çok temiz bir şekilde kullanıldı, alacak olana şimdiden hayırlı olsun.

Yorumlar

1000 tl uygunsa almak isterim hocam
Hocam yeni aldığım kulaklığın parasını çıkarmaya çalışıyorum çok temiz kullanıldı ürün, 1000 lira üzer beni yani fiyat olarak.

Yapabileceğimin en iyi fiyatını 1400 koydum, kargo parasını da ben ödeyeceğimden 115 lira kargo parası maliyeti olacak bana.
1400 lira üzerinden 100 lira daha indirim yapıp size 1300 liraya düşürmüş olurum, bana da net kazancı 1185 lira olur. İkimiz de orta yolu bulmuş oluruz ne dersiniz?

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
Wierotten
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Kulaklık
Hit
97
Yorumlar
5
Sona eriyor