KUTULU! Ürün sorunsuz çalışmakta.. yeni ekran kartı aldığım için boşa düştü ve kenarda duruyor.. acil nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. 29247.webp 164.4 KB · Hit: 64 29248.webp 150.3 KB · Hit: 18 29492.webp 51.6 KB · Hit: 10 29493.webp 240.5 KB · Hit: 14
YusufSNR 7 Ağustos 2026 Hocam 20 dakikalık furmark testi yapabilir misiniz? Herhangi bir sıkıntısı olmazsa almak isterim.
Z Z zCrawel 7 Ağustos 2026 YusufSNR yazmış: Hocam 20 dakikalık furmark testi yapabilir misiniz? Herhangi bir sıkıntısı olmazsa almak isterim. Devamı için tıklayın... bende şuan Nvidia var amd sürücülerini tekrar kurmak gerekiyor mu?
YusufSNR yazmış: Hocam 20 dakikalık furmark testi yapabilir misiniz? Herhangi bir sıkıntısı olmazsa almak isterim. Devamı için tıklayın... bende şuan Nvidia var amd sürücülerini tekrar kurmak gerekiyor mu?
YusufSNR 7 Ağustos 2026 zCrawel yazmış: bende şuan Nvidia var amd sürücülerini tekrar kurmak gerekiyor mu? Devamı için tıklayın... Gerekir diye düşünüyorum .
zCrawel yazmış: bende şuan Nvidia var amd sürücülerini tekrar kurmak gerekiyor mu? Devamı için tıklayın... Gerekir diye düşünüyorum .
Z Z zCrawel 7 Ağustos 2026 YusufSNR yazmış: Gerekir diye düşünüyorum . Devamı için tıklayın... ekledim hocam