DONGLE ARIYORUM aerox_5_wl_9_wl_black_pdp_buyimg_transmitter_reupload.png__1920x1080_crop-fit_optimize_subsam...webp 18.6 KB · Hit: 35
KARUS55 Salı, 00:21 Lapheth yazmış: Hocam garantisi varsa veya parasıyla bile servisten alınmıyormu? Devamı için tıklayın... valla hocam garantisi yok servise yazdım bizde yok diyorlar belki elinde olan varsa diye forum actım bende inşallah bulunur
Lapheth yazmış: Hocam garantisi varsa veya parasıyla bile servisten alınmıyormu? Devamı için tıklayın... valla hocam garantisi yok servise yazdım bizde yok diyorlar belki elinde olan varsa diye forum actım bende inşallah bulunur
L L Lapheth Salı, 00:51 KARUS55 yazmış: valla hocam garantisi yok servise yazdım bizde yok diyorlar belki elinde olan varsa diye forum actım bende inşallah bulunur Devamı için tıklayın... Hocam ben tam bilmiyorum ama farklı cihazın dongle'ı alınca uyumlu oluyormu merak ettim
KARUS55 yazmış: valla hocam garantisi yok servise yazdım bizde yok diyorlar belki elinde olan varsa diye forum actım bende inşallah bulunur Devamı için tıklayın... Hocam ben tam bilmiyorum ama farklı cihazın dongle'ı alınca uyumlu oluyormu merak ettim
KARUS55 Salı, 00:59 Lapheth yazmış: Hocam ben tam bilmiyorum ama farklı cihazın dongle'ı alınca uyumlu oluyormu merak ettim Devamı için tıklayın... denedim aerox 3 modelin vardı denim dedim olmadı aynı olması lazımmıs
Lapheth yazmış: Hocam ben tam bilmiyorum ama farklı cihazın dongle'ı alınca uyumlu oluyormu merak ettim Devamı için tıklayın... denedim aerox 3 modelin vardı denim dedim olmadı aynı olması lazımmıs