Çözüldü✓ 9070xt 7800x3d sistemime öneri

Sistem:

İşlemci: r7 7800x3d

Ekran kartı: sapphire pulse 9070xt

Anakart: Msi b850 gamingplus wifi

Ram: https://www.gaming.gen.tr/urun/5710...dr5-siyah-ram-ld5bu016g-r6000gdla/?ref=akakce

Ssd: Kioxia Pro 1 TB

Kasa+psu: https://www.gaming.gen.tr/urun/6235...3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa/

Sıvı soğutucu: ???

Bu sistem önerebileceğiniz değişim var mı, birde sıvı soğutucu önerebilir misiniz 3-4K bandında. Çok teşekkürler
kasa ve psu değişebilir ram iyzico ile alınacak galiba sıvı soğutma olarak o fiyata pek yok

kasa ve psu değişebilir ram iyzico ile alınacak galiba sıvı soğutma olarak o fiyata pek yok
3-4k bandına şu sıvı soğutmalar fena değil

Sığan kasa bulmak lazım

öncelikle işlemciyi düşürüceksiniz anladıgım kadarı ile bütçeniz yetmiyor sonra ekran kartını düşürüceksiniz 9070xt hem pahalı hemde çok fazla güç tüketiyor günümüzde fiyatları büyük oranda düşen rtx 5070 bakmanızı işlemciyide ryzen 9600x e düşüp bütçeyi büyük oranda rahatlatıp güzel bir kasa+psu kombolu xpg nin gold sürümlü kasasını tavsiye ederim

2. ram gene fiyat oalrak ultra pahalı 3899 a sinerjide patriot var ona bakıcaksınız
Yine nvidia önerdi seçil ben dayanamıyorum hemde 2025 yılında 12gb

Yine nvidia önerdi seçil ben dayanamıyorum hemde 2025 yılında 12gb
9070xt in yeni nesil rt destekli oyunlarda bire bir 5070 ile aynı performansı veriyor üstüne mfg+ dlss 4.0 fsr dan daha iyi niye önermeyeyim birisi 35k digeri 26k

9070xt in yeni nesil rt destekli oyunlarda bire bir 5070 ile aynı performansı veriyor üstüne mfg+ dlss 4.0 fsr dan daha iyi niye önermeyeyim birisi 35k digeri 26k
Nvidia sizi zaten sanal şeylerle kandırıyor hep 12gb oyunlara yetmez bile kahkaha aticam simdi bir kart 4k açıyor bir kart 2k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia en iyisi dimi abi mfgmiz var dimi abi hem ray tracing acamiyorlar haha sen yaşa be abi

Nvidia sizi zaten sanal şeylerle kandırıyor hep 12gb oyunlara yetmez bile kahkaha aticam simdi bir kart 4k açıyor bir kart 2k

Nvidia en iyisi dimi abi mfgmiz var dimi abi hem ray tracing acamiyorlar haha sen yaşa be abi
testin geçrliligi yok zart zort kanlların testini kaile almıyorum düzgün givenilir kaynaktan atarsanız izlerim ama bildigim şeyi izlemeye gerek yok

Sistem:

İşlemci: r7 7800x3d

Ekran kartı: sapphire pulse 9070xt

Anakart: Msi b850 gamingplus wifi

Ram: https://www.gaming.gen.tr/urun/5710...dr5-siyah-ram-ld5bu016g-r6000gdla/?ref=akakce

Ssd: Kioxia Pro 1 TB

Kasa+psu: https://www.gaming.gen.tr/urun/6235...3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa/

Sıvı soğutucu: ???

Bu sistem önerebileceğiniz değişim var mı, birde sıvı soğutucu önerebilir misiniz 3-4K bandında. Çok teşekkürler
İşlemciyi 9700x yapıp artan 2k ya Enermax psu ya 1200W ve istediğiniz bir kasayı alabilirsiniz ekran kartından düşmeyin boşuna

testin geçrliligi yok zart zort kanlların testini kaile almıyorum düzgün givenilir kaynaktan atarsanız izlerim ama bildigim şeyi izlemeye gerek yok
kral bazen çok boş konuşuyorsun bazen çok dolu anlamadım gitti seni yav adama 9070xt den daha daha güçsüz ekran kartına yönlendiriyorsun 😀

Çok teşekkürler. Hocam psu + kasa önerceğiniz bir şey var mı?

O zaman hocam öneriniz ne olur f/p teşekkürler
Enermax 1200W psu alın izyco indirimi ile 4800tl ye felan geliyor işlemciyi 9700x yapıp artan 2.6k ya gidip kasa alabilirsiniz

kral bazen çok boş konuşuyorsun bazen çok dolu anlamadım gitti seni yav adama 9070xt den daha daha güçsüz ekran kartına yönlendiriyorsun 😀
Hayatı burda geçiyor arkadaşın geçmiş mesajlarına bakarsan sürekli nvidia kartları indirim konusu paylaşıyor ve ne olursa olsun her yerden kısıp nvidia öneriyor bu işi hakikaten para almadan yapıyorsa üzülüyorum adına

3-4k bandına şu sıvı soğutmalar fena değil

Sığan kasa bulmak lazım
Enermax tercihim olacakcgibi hocam 6 ay taksitle

Çok teşekkürler

Enermax 1200W psu alın izyco indirimi ile 4800tl ye felan geliyor işlemciyi 9700x yapıp artan 2.6k ya gidip kasa alabilirsiniz
Kasa öneriniz var mı siyah hocam. Zoko amiral öneriyorlardı sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,923
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri