Online Oyunlarda Hakaretle Başa Çıkma Yöntemleri

PykeTyson

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar valorant oynarken ilk başta bi adam bana direkt apt*l sala@kmısın ,beceriksiz demeye başladı . Direkt mute ladım. Sonra diğer bi oyuncu birbirinizin muteunu açın konuşarak oynayın dedi . Bende oda muteları açtık . her şey normal ilerliyordu ama tam maç bitince bana baya sövüp aşağıladı . Sesimi açamadım tam beklemediğim anda konuşmaya başladı. Gereksiz bir şekilde çok içime oturdu bunu nasıl çözerim

Kanka muteyi açma boşver. Maç başında psikolojik sorunum var de, başkaları ölünce seni izleyip info versinler. Veya yabancı serverlara da girebilirsiniz

sen trafikte ya da sokakta küfür yesen demek ki kavga çıkarırsın sonra bıçağı kurşunu yiyip boşu boşuna ölürsün. :D

sen trafikte ya da sokakta küfür yesen demek ki kavga çıkarırsın sonra bıçağı kurşunu yiyip boşu boşuna ölürsün. :D
Normal olarak çok nazik ve hassas bi insanım dışarda kavga çıkarmam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oynanır kanka, esporcu değilsen farketmezsin, farketsen bile kolay alışırsın
Tamamdır deniyeceğim

Arkadaşlar valorant oynarken ilk başta bi adam bana direkt apt*l sala@kmısın ,beceriksiz demeye başladı . Direkt mute ladım. Sonra diğer bi oyuncu birbirinizin muteunu açın konuşarak oynayın dedi . Bende oda muteları açtık . her şey normal ilerliyordu ama tam maç bitince bana baya sövüp aşağıladı . Sesimi açamadım tam beklemediğim anda konuşmaya başladı. Gereksiz bir şekilde çok içime oturdu bunu nasıl çözerim
Helelelele iiiyeeeaaaah diye bağır aradada söv ama normal değil bilen bilir turkishmusic.org sezen aksu tartışmasındaki gibi söv

Normal olarak çok nazik ve hassas bi insanım dışarda kavga çıkarmam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır deniyeceğim
Eğer İngilizce biliyorsan yd serverda oynama onlarda söver, tr serverda sövmeye başlayınca direk klavyeden pc sesini kapat ses tekerleğinden ya da yazilimdan 1 tuş atayarak

Açma mute

Türkler ve Ruslarla online oyun oynanmaz. Alman serverlarına gir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri