Sistemde sinyal yok hatası alıyorum

Dostum görüntüde okey. Kırmızı ışık yanmıyorsa arıza yoktur. Bİrşeyi yanlış yapıyorsundur. Ram çıkar tak. Ekran kartının güç kablosunu değiştir. Tvdeki hdmi başka giriş varsa ordan dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka aklıma gelen yok. Ekran kartı sorunlu diyecem ama paramgüvende satıyorsa sorun çok nadir olur.
Hocam ne denediysem olmadı ya

Dostum görüntüde okey. Kırmızı ışık yanmıyorsa arıza yoktur. Bİrşeyi yanlış yapıyorsundur. Ram çıkar tak. Ekran kartının güç kablosunu değiştir. Tvdeki hdmi başka giriş varsa ordan dene

Başka aklıma gelen yok. Ekran kartı sorunlu diyecem ama paramgüvende satıyorsa sorun çok nadir olur.
Valla bilmiyorum niye açılmıyor

Bir arkadaşın varsa Ekran kartını onda dene. Sorun nerde en azından onu anlarsın
Hocam işlemciden şüpheleniyorum 2. el almıştım denemedim faturası var garantisi falan da devam ediyor hiç bir arkadaş da yok ki deneyeceğim belki çalışıyordur işlemci veya ekran kartı

Hocam işlemciden şüpheleniyorum 2. el almıştım denemedim faturası var garantisi falan da devam ediyor hiç bir arkadaş da yok ki deneyeceğim belki çalışıyordur işlemci veya ekran kartı
Tek tek denemen lazım dostum. Hazır sistem olsa çevrende ekran kartını denersin sağlamsa onu elerdin. bir şey demek zor

Arkadaşlar merhaba bir sistem topladım her şey sıfır işlemciyi 2. el almıştım ve ekran kartını da bugün aldım rx 6600 herşeyi topladım ama TV'ye bağlayınca sinyal yok hatası alıyorum ekran kartına bağladım hdmi'i fanlar da dönüyor nasıl çözerim
BIOS girebilir misiniz ?

Olabilir hocam her şey sıfır sadede ekran kartıyla işlemci 2. el nasıl hallederiz sistemde Windows da yok
Windows yoksa ondan kaynaklıdır hocam sistem bir işletim sistemi çalıştırmıyor farklı bir PCde format USBsi hazırlayın rufus , ventoy , yada windows mediacreation tool

Windows yoksa ondan kaynaklıdır hocam sistem bir işletim sistemi çalıştırmıyor farklı bir PCde format USBsi hazırlayın rufus , ventoy , yada windows mediacreation tool
Hocam en azından bios ekranı gelmesi gerekmiyor muydu yani direkt sinyal yok diyor

Hdmı kablosu bozukmuş getirden aldım şimdi tekrardan deneyeceğim bakalım olacak mı

O zaman bilmiyorum hocam ya şu an oyundayım isterseniz insta vereyim ordan yazın.
Teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri