❌İndirim Bitti! SON GÜN AKSAM 00:00 WRAİTH BAYRAM İNDİRİMİ!!!

kod benim değil, fark ettiysen bende kullanıyorum diyorum. Kullanıp kullanmaman bana bir fayda etmiyor. Buranın amacı hangi ürünü daha indirimli alabiliriz yani sıcak fırsatlar dahada indirimli alabilicekleri bir kod paylaşıyorum sen ister kullan ister kullanma
Eğer samimi iseniz özür dilerim hocam.

"Confile" kullanmak istemeyenler "Swar" kullanabilir bu 2 kişiyide tanımıyorum ATK Mercury alirken izlediğim inceleme videosunda gördüm.

Eğer samimi iseniz özür dilerim hocam.
Estağfurullah hocam ne özürü. Sadece bana yaklaşımınıza üzüldüm, indirim indirimdir diyerek söylüyorum kodu yada başka indirimleri. Kimseyle bir işbirliğim veya kodum vs yok hocam adam alırken kullansın indirimli alsın en azından kargosu bedavaya gelir gibi düşünüyorum

Mouse önerisi var mı? Max 2k. Düz R1 düşünüyorum.

Bigbig won blitz 2 iyi fiyata düşmüş. Onun dışında madlions eski fiyatına gelmiş.

Blitz 2 ile combo arasında kaldım ne dersiniz ? Combonun şarj standı dahil oluşu güzel Blitz 2k sı cazip. Blitz 2 de de alps değil de TMR sine yükseldim. Kullanıyorsanız yorumunuzu alabilir miyim ?

hocam r1 temuda ilk alışverişe özel baya uyguna geliyor vergisiyle 500 küsüre geldi bu hafta aldım
Acil link lazım hocam. :) VXE R1 değil mi? Attackshark R1 değil.

Blitz 2 ile combo arasında kaldım ne dersiniz ? Combonun şarj standı dahil oluşu güzel Blitz 2k sı cazip. Blitz 2 de de alps değil de TMR sine yükseldim. Kullanıyorsanız yorumunuzu alabilir miyim ?
FPS Shooter oynayacaksan blitz 2 çok daha iyi bir tercih. Trigger buton olduğu için daha hızlı tetik alıyorsun. (araç oyunu oynarsan önermem)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyclone 2 al derim o zaman. (YD 2400TL)

FPS Shooter oynayacaksan blitz 2 çok daha iyi bir tercih. Trigger buton olduğu için daha hızlı tetik alıyorsun. (araç oyunu oynarsan önermem)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyclone 2 al derim o zaman. (YD 2400TL)

Aslında pek ayrımım yok oyun konusunda ağırlıklı bir tür var diyemem. Karma tür içinde BWR 2 pro combo ilgimi çekti aslında. Kafam çorba oldu :)

Acil link lazım hocam. :) VXE R1 değil mi? Attackshark R1 değil.
attackshark r1 aldım hocam. eski mousemi (thermaltake theron) 12 yıl boyunca bozulmadan kullanabildiğim için (sonunda tekerleği bozuldu) mouseler hakkında pek bilgim yok ama anladım ki mousenin teknik özelliklerindense shapesi benim için daha önemli. daha önce deathadder v2 pro denedim ve hayran kalmıştım bu mousenin de benzer shapesi var diye aldım bakalım gelsin eski mousede skatez namına bir şey de kalmamıştı benim için büyük bir güncelleme olucak 😅

Arkadaşlar güzel Bir klavye mouse öneriniz varmıdır cs2-fortnite ağırlıklı oynuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,457
Üyeler
187,514
Son üye
bariskaya
Geri