2500 TL Gamepad Önerisi

Whatgeek yabancı firma değil mi hocam 30 dolar sınırı vardı sanırsam alabiliyor musunuz gene de 2100 liraya
Yunexpress ile gönderiyorlar ve 30 dolar altında gösteriyorlar faturada. Mavi forumda benim konularımda anlatıyordu bi arkadaş ben o şekilde aldım kolu

Yunexpress ile gönderiyorlar ve 30 dolar altında gösteriyorlar faturada. Mavi forumda benim konularımda anlatıyordu bi arkadaş ben o şekilde aldım kolu
Parolapara fln kullanılabiliyor mu peki satın alımda bilginiz var mı?

Parolapara fln kullanılabiliyor mu peki satın alımda bilginiz var mı?
Yurt dışı alışveriş için kampanya iade veriyor mu bilmiyoruz denemek lazım. Ücretsiz kargoyu tanımlasalar parola ile denerim.

Yurt dışı alışveriş için kampanya iade veriyor mu bilmiyoruz denemek lazım. Ücretsiz kargoyu tanımlasalar parola ile denerim.
Yun ile gönderildiği için ücretsiz kargo olmuyor sanırım ama indirim kodlarıyla sanki yokmuş gibi oluyor ücreti. WG2025 kodunu kullanıyorum ben

Yun ile gönderildiği için ücretsiz kargo olmuyor sanırım ama indirim kodlarıyla sanki yokmuş gibi oluyor ücreti. WG2025 kodunu kullanıyorum ben
Az önce kampanya maili attılar ücretsiz kargo diye beni mi yiyor bunlar 😄

Az önce kampanya maili attılar ücretsiz kargo diye beni mi yiyor bunlar 😄
Tr'ye yok malesef hocam ya ben de çok istiyorum olsa keşke diye de bize yapmazlar. Eğer direkt size özel dedilerse belki bir ihtimal ama pek sanmıyorum gene olacağını

@FR13NDSLX @Edmond_Dantes @katipke hocam çok paraya kıymadan direk iyzico ile ödemesi de var diye bigbig won gale hall almayı düşünüyorum ilk deneyim olsun diye ne düşünürsünüz sadece 500 lira ödemiş olucam çünkü fiyatının ederiyse alayım

Geri