Yunexpress ile gönderiyorlar ve 30 dolar altında gösteriyorlar faturada. Mavi forumda benim konularımda anlatıyordu bi arkadaş ben o şekilde aldım koluWhatgeek yabancı firma değil mi hocam 30 dolar sınırı vardı sanırsam alabiliyor musunuz gene de 2100 liraya
Parolapara fln kullanılabiliyor mu peki satın alımda bilginiz var mı?Yunexpress ile gönderiyorlar ve 30 dolar altında gösteriyorlar faturada. Mavi forumda benim konularımda anlatıyordu bi arkadaş ben o şekilde aldım kolu
Yurt dışı alışveriş için kampanya iade veriyor mu bilmiyoruz denemek lazım. Ücretsiz kargoyu tanımlasalar parola ile denerim.Parolapara fln kullanılabiliyor mu peki satın alımda bilginiz var mı?
Yun ile gönderildiği için ücretsiz kargo olmuyor sanırım ama indirim kodlarıyla sanki yokmuş gibi oluyor ücreti. WG2025 kodunu kullanıyorum benYurt dışı alışveriş için kampanya iade veriyor mu bilmiyoruz denemek lazım. Ücretsiz kargoyu tanımlasalar parola ile denerim.
Az önce kampanya maili attılar ücretsiz kargo diye beni mi yiyor bunlarYun ile gönderildiği için ücretsiz kargo olmuyor sanırım ama indirim kodlarıyla sanki yokmuş gibi oluyor ücreti. WG2025 kodunu kullanıyorum ben
Tr'ye yok malesef hocam ya ben de çok istiyorum olsa keşke diye de bize yapmazlar. Eğer direkt size özel dedilerse belki bir ihtimal ama pek sanmıyorum gene olacağınıAz önce kampanya maili attılar ücretsiz kargo diye beni mi yiyor bunlar![]()
Falzasıyla değer o fiyata alabilirsiniz@FR13NDSLX @Edmond_Dantes @katipke hocam çok paraya kıymadan direk iyzico ile ödemesi de var diye bigbig won gale hall almayı düşünüyorum ilk deneyim olsun diye ne düşünürsünüz sadece 500 lira ödemiş olucam çünkü fiyatının ederiyse alayım
Bence nokta atışı bir tercih olurBaşka bir öneriniz var mı bigbig won gale hall fiyatına yoksa gale hall nokta atışı bir tercih mi olur?