PS5 KOLU ORİJİNALLİĞİ

p_enes

80+
Reaksiyon skoru
19
Dostlar az önce bir PS5 kolu sipiarişi oluşturdum n11 üzerinden ama biraz acele ettim. Yorumlarına falan bakmadan direkt almıştım. Şimdi yorumlarına falan bakınca bazı kişiler orijinal değil falan demiş biraz şüphe duymaya başladım. Siparişi iptal etsem mi bilmiyorum. Size bir danışmak istedim. Ayrıca bir kolun orijinal olup olmadığını nasıl anlarım?

Dostlar az önce bir PS5 kolu sipiarişi oluşturdum n11 üzerinden ama biraz acele ettim. Yorumlarına falan bakmadan direkt almıştım. Şimdi yorumlarına falan bakınca bazı kişiler orijinal değil falan demiş biraz şüphe duymaya başladım. Siparişi iptal etsem mi bilmiyorum. Size bir danışmak istedim. Ayrıca bir kolun orijinal olup olmadığını nasıl anlarım?

Zamanında aynı satıcıdan almıştım. Orjinal gelmişti;

1749405794662.webp

Zamanında aynı satıcıdan almıştım. Orjinal gelmişti;

Alıntıyı görüntüle
Ürünün orijinal olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün orijinal olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam?
Yorumlarda çok fazla olumsuz görüş var içime şüphe düşürdü. Acaba hiç uğraşmadan sipariş iptal talebi mi başlatsam bilemiyorum.

Replika olması herhangi bir dezavantaj oluşturur mu? Bu titreşim sertleşme gibi gibi özellikleri var ya hani bu kontrolcünün. O özellikler destekleniyor mu?

Replika olması herhangi bir dezavantaj oluşturur mu? Bu titreşim sertleşme gibi gibi özellikleri var ya hani bu kontrolcünün. O özellikler destekleniyor mu?
O özellikler replikada yok

Çok kafam karıştı ya. Bu linkteki ürün replika mı şimdi? Orijinal değil mi? Daha önceden böyle bir şey almadım pek bir bilgim yok.

Dediğiniz gibiyse o zaman iptal edeceğim sanırım siparişi. Ben o özelliklerle beraber bilgisayarımda Last of Us Spiderman 2 gibi oyunları oynamak için alıyordum çünkü

Piyasada öyle replikalar varki orjinaliyse ayırması çok zor içinde şüphe varsa bence iptal et kullansanda sürekli aklını kurcalayacak 😊

Satıcı güvenilir olması en önemli husus orijinal sahte ayırt edemezsin pek.
Resmi olarak 4.5k'ya satılan ürünü de 3.1'e satmalarının bence pek imkanı yok satın aldıysan iptal et 3-5 fazla ver resmi bir satıcıdan al.
Bu tarz cihazlar noname yerlerden alınmamalı.

Satıcı güvenilir olması en önemli husus orijinal sahte ayırt edemezsin pek.
Resmi olarak 4.5k'ya satılan ürünü de 3.1'e satmalarının bence pek imkanı yok satın aldıysan iptal et 3-5 fazla ver resmi bir satıcıdan al.
Bu tarz cihazlar noname yerlerden alınmamalı.
onlar distürübütör garantili oluyor bunlar ise ithalatçi garantili oluyor

İthalatçı garantili olarak en ucuz güvenilir seçenek burası olarak görünüyor.

1k daha veririm dersen bilkom garantili bu da.

Siparişiniz hazırlanma aşamasında olduğu için iptal edemezsiniz diyorlar. Gelince isterseniz iade edersiniz diyor.

Hocam kotu yorumlar sizin aldiginiz saticiya degil farkli saticiya yapilan yorumlar iptal etmenize gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,973
Üyeler
187,758
Son üye
Salamalakumi
Geri