IOS IPhone 11 ile 13 Pro takası?

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
435
Merhaba. Pil sağlığı 79 olan yurtiçi sıkıntısız iPhone 11 telefonum var. Değiştirme sebebim son güncellemesini alması. Sahibindendeki ilanlarda 17-20 aralığında iPhone 13 Pro ilanlarından birini gördüm. Telefoncuymuş, yani mağaza. Kadıköyde. Gidip takas yapabileceğimi sordum ve mağazada yapabiliriz dedi. Sizce dolandırılma ihtimalim var mı? Nelere dikkat etmeliyim?

Adamı arayıp sorduk cihazlarım Türkiye sıkıntı yaşamazsın dedi. Garantisi de var dedi.

Merhaba. Pil sağlığı 79 olan yurtiçi sıkıntısız iPhone 11 telefonum var. Değiştirme sebebim son güncellemesini alması. Sahibindendeki ilanlarda 17-20 aralığında iPhone 13 Pro ilanlarından birini gördüm. Telefoncuymuş, yani mağaza. Kadıköyde. Gidip takas yapabileceğimi sordum ve mağazada yapabiliriz dedi. Sizce dolandırılma ihtimalim var mı? Nelere dikkat etmeliyim?

Adamı arayıp sorduk cihazlarım Türkiye sıkıntı yaşamazsın dedi. Garantisi de var dedi.
En güveniliri laptopa bağlayıp 3utools ile taramak. Ama telefoncunun izin vereceğini sanmıyorum. İçi açılmış mı onu da anlayamazsın zaten.

Yani aklımda soru işareti var. Adam neden 11 ile 13 pro maxı takas yapıyor? Mağaza adam yani güzel bir dükkanı var kadıköyde

iPhone 13 Pro yüksek ihtimalle yurt dışı ve kayıtsız olduğu için o fiyatta.

Ahahhaaa. O fiyata TR mi olur.
Sıfırı 30k zaten. İkinci elden aradığımda 30'un üstüne koyanlar gördüm. Düzgün bir yer bulursam bunu verip üstüne para da verip değiştirmek istiyorum telefonu.

yurtdışı ürünüdür 13 prolar 30dan başlıyor şanslı isen 27ede çıkabiliyor

İcloud kilitli cihazmı acaba?
Net detaylarıyla yazarmısın.

yurtdışı ürünüdür 13 prolar 30dan başlıyor şanslı isen 27ede çıkabiliyor
İCloud lu yada yd o fiyata asla vermezler
İcloud kilitli cihazmı acaba?
Net detaylarıyla yazarmısın.
İcloud durumunu sormadım ama icloud olsa yazarlar açıklamaya. iPhone 12 Pro da olur takas için. Güvendiğiniz bir ilan varsa atarsanız sevinirim. Arıyorum şu an bende. ip12 26-27 ye var.

Güvenme derim yurt dışı cihazlar bile bu fiyattan 5 10 daha yüksek

İcloud durumunu sormadım ama icloud olsa yazarlar açıklamaya. iPhone 12 Pro da olur takas için. Güvendiğiniz bir ilan varsa atarsanız sevinirim. Arıyorum şu an bende. ip12 26-27 ye var.
İlanı atsan baksak anlarızda işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,441
Üyeler
183,429
Son üye
ashina1
Geri