Yardım Rtx 4060 için 2k monitör alınır mı

60-70 FPS senin için yeterliyse 2k da oyun oynarsin
Hikayeli oyunlarda yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade edebilirsiniz ama eğer oynamıyorsanız bu oyun dışnda kesinlikle 4060'a verilmez o paralar hiç bir artısı yok dlss var denebilir belki ama fsr var inteldede hem fsr hem xess kullanabiliyorsunuz çok daha güçlü kart yani 2k oynayacaksanız 4060'ı unutun
Kargoya verildi iade işi bitti maalesef keşke almadan önce biri bana deseydi bunu o kadar sordum forumda neyse sağlık olsun 2gb vramdan geçicem zaten işimi görür her türlü ilerde değişim yaparım

Hikayeli oyunlarda yeterli

Kargoya verildi iade işi bitti maalesef keşke almadan önce biri bana deseydi bunu o kadar sordum forumda neyse sağlık olsun 2gb vramdan geçicem zaten işimi görür her türlü ilerde değişim yaparım

ne kadar kar ettiniz peki hazır sistemde atar mısnız aldığınız sistemi

2k ile 4060 kullananlar memnun forumda kaç kişiyle konuştum sorun yok diyor ama bi o kadarda oynanmaz diyor deneyimlemiş olanlara güveniyorum bende doğal olarak ezbere konuşan çok var

Çok nadir
Bu kadar insan ezbere konuşuyor evet ama bu kart 4060 ve sınırları belli olan bir kart sonuçta. Oynamaya illa oynarsın ama çoğu kişi 1080pde daha yüksek fps daha kaliteli görüntüyü tercih eder. Sen düşük kalite düşük fps daha büyük ekranı tercih ediyorsan sana kalmış hayırlı olsun.

Bu kadar insan ezbere konuşuyor evet ama bu kart 4060 ve sınırları belli olan bir kart sonuçta. Oynamaya illa oynarsın ama çoğu kişi 1080pde daha yüksek fps daha kaliteli görüntüyü tercih eder. Sen düşük kalite düşük fps daha büyük ekranı tercih ediyorsan sana kalmış hayırlı olsun.
Hocam 2k optimize ayarlar mı daha iyi 1080p ultra mı
Bunu çok sordum herkes 2k diyor siz hangisi kullanıyorsunuz 2k kullandınız mı deneyimlerinizi merak ettim

Düşük ve orta ayarlarda 2 k sorun çıkarmaz

düşük ayar olunca da 2k mantığı kalmıyor çözünürlük artıyor ama kalite ve grafikler çok düşüyor

Hocam 2k optimize ayarlar mı daha iyi 1080p ultra mı
Bunu çok sordum herkes 2k diyor siz hangisi kullanıyorsunuz 2k kullandınız mı deneyimlerinizi merak ettim

1080 ultra tabii ki biri çözünürlük biri direk kalite grafik kalitesi ayrı şeyler ama b580'in güzel yanıda 2k da max ayarlarda oynayabiliyorsunuz 60 fps + işte ortalama ayarlara almadan 4060 da 2k yapamadığın bile oluyor

düşük ayar olunca da 2k mantığı kalmıyor çözünürlük artıyor ama kalite ve grafikler çok düşüyor
Düşük değil ki hocam optimize yani gereksiz ayarlar mesala gölge çok vram yiyor fps düşürüyor ama görsel olarak çok etkisi yok
Bunun gibi ayarları kısıcam sadece

1080 ultra tabii ki biri çözünürlük biri direk kalite grafik kalitesi ayrı şeyler ama b580'in güzel yanıda 2k da max ayarlarda oynayabiliyorsunuz 60 fps + işte ortalama ayarlara almadan 4060 da 2k yapamadığın bile oluyor
Bilseydim onu alırdım haberim yoktu ki ondan

Bu ana karta o ekran kartı takılır mı peki

oo bu fiyata ddr5'li sistem toplardınız be hocam keşke almasaymışsınız yani düşük bütçede daha iyi değerlendirilebilirmiş

Monitörü daha almadım 1080p de alabilirm ama büyük ekran istiyorum 27inç 1080p kötü mü olur 25 inç mi almalıyım

oo bu fiyata ddr5'li sistem toplardınız be hocam keşke almasaymışsınız yani düşük bütçede daha iyi değerlendirilebilirmiş
Konu açtım bunu önerdiler hocam herkes iyi dedi bende ilk kez pc aldım laptop kullanıyorum normalde
Sağlık olsun

2x16 ddr5 3700 | arc b580 11k | i5 14400f 5k veya 13400f 12400f de alabilirsiniz 7500f de alabilirsiniz aslında ikisininde fiyatı 5500 e bulunabiliyor etti total 20 bunlar 5k ya anakartı aldınız https://www.n11.com/urun/asus-prime...0-mhz-oc-ddr5-soket-am5-matx-anakart-42758110 4800 hatta kaldı 5k butce daha soğutmanızı aldınız mı 1500 3300 kaldı ona da kasayla psu alırdınız ssd kalıyor gerçi 2k daha ekleyip bi ssd alırdınız bitti gitti 32k ya çok daha iyi performans alırdınız neredeyse 1.5 kat iade etme şansınız varsa edin ddr4 ve 16 gb ramli bir pc gerçekten alınmaz bu paraya

+ 1k daha yapıp sparkle olanından alabilirdiniz ekran kartının

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,410
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri