Yardım Ekran kartımı ikinci elden satamıyorum!

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
Dostlar ben daha önceden de ikinci el ekran kartı alıp sattım ama ilk defa böylesini görüyorum, ilanlar pay to win olmuş ilanımı öne çıkarmadığım sürece 50-60 kişi görüyor, üstelik mesajlaşma kaldırılmış. Soru-cevap dan ölü teklifler veriyorlar, alıcılar kafayı yemiş tertemiz kart OC bile yapmadım 16K teklif ediyorlar :D kart elimde kaldı napcağımı bilmiyorum.
Kartın fiyatını 22 bin liraya kadar düşürdüm hala alıcı çıkmadı, ben mi piyasayı yanlış biliyorum? diğer ilanlara bakıyorum 25-35 koyanlar var. Ben fırsatçılıkta yapmadan olması gerekeni koymama rağmen ölü teklifler yapıyorlar sinir oldum :D

Kart GALAX 4070Tİ

GÜNCELLEME : Arkadaşlar kartın fiyatını 20K ya düşürdüm ve şaka gibi 19K ya düşürmedim diye 5 tane alıcı vazgeçti almaktan, olm dalgamı geçiyorlar benimle ben böyle bir şey görmedim.

Reklam değildir link felan koymadım ayrıca kargo değil elden teslim etmeli seçtim acaba o yüzden mi alıcı bulamıyorum.

Son düzenleme:
hangi model

Hocam herkes taksitli almayı kovalıyor nakit veremiyor çoğu kişi o bütçelerde.

Arkadaşın dediği gibi insanlar peşin alamıyor ekonomik sıkıntılardan dolayı, tak çıkarıp 25 bin zor veriyolar. Taksitle alıyolar

Arkadaşın dediği gibi insanlar peşin alamıyor ekonomik sıkıntılardan dolayı, tak çıkarıp 25 bin zor veriyolar. Taksitle alıyolar
Hem bu hem de felaket ölücü bizim millet.
Sineğin yağını çıkarırlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu 22 ye almak için 40 takla atar. Alınca da 30 a ilana koyar 1 kuruş aşağı düşmez örneğin.

ben 2 ay önce 4070 super satmıştım 21.300'e gitti.

ben 2 ay önce 4070 super satmıştım 21.300'e gitti.
Ben satamıyom hocam 22 bin bile yetmiyo 16-18 felan teklif veriyorlar kabul etmiyom onları, kartım fabrika çıkış hali vidasını bile açmadım o fiyatlara satmam.

Hem bu hem de felaket ölücü bizim millet.
Sineğin yağını çıkarırlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu 22 ye almak için 40 takla atar. Alınca da 30 a ilana koyar 1 kuruş aşağı düşmez örneğin.
Çok haklısın hocam, çok ölücüler bendeki laptopun 2. el piyasası en az 26k mesela adam benden 19k ya bırakmamı istiyor yani :D

Çok haklısın hocam, çok ölücüler bendeki laptopun 2. el piyasası en az 26k mesela adam benden 19k ya bırakmamı istiyor yani :D
1749732403071.webp

1749732419215.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri