- Reaksiyon skoru
- 8,787
Alışana kadar yorar biraz ama alışınca güzel olabilirBen bilerek ANSI aldım büyük enter'ı pek beğenmiyorum iyice ofis klavyesi gibi oluyor.
Alışana kadar yorar biraz ama alışınca güzel olabilirBen bilerek ANSI aldım büyük enter'ı pek beğenmiyorum iyice ofis klavyesi gibi oluyor.
konu başında biri demişti hotswap uygun olsun diye bende ansi aldımBen bilerek ANSI aldım büyük enter'ı pek beğenmiyorum iyice ofis klavyesi gibi oluyor.
Hocam başka site var mı mouse için böyle vergi almayan kulaklık için Shenzhen Audio konusu açılmıştı dünBen Aula F75'den ANSI'ye alıştım daha iyi geliyor.
hm mesajı sen yazmışsın gördüm keycaps ney pekiHotswap ile alakası yok keycaps fark ettiriyor.
Ajazz brand sitesine ulaşmayı denedim ancak müşteri hizmetleri bakımından sıkıntılı , cevap vermediler.Hocam başka site var mı mouse için böyle vergi almayan kulaklık için Shenzhen Audio konusu açılmıştı dün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aj159 baktım stok Yok
Switch dediğimiz klavyede tıkladığımız tuşların sesini belirleyen ve devreye iletilmesini sağlayan anahtar gibi bir şey. Keycaps ise güzel görüntü sağlayan daha çok görsel açısından önemli bir şey. Hotswap özelliği değişmezhm mesajı sen yazmışsın gördüm keycaps ney peki
Sipariş no hangisi oluyorduHello, Due to recent changes in tax regulations in my country, I would like to ask for your help on a few issues. Please mark the package as a gift to minimize customs duties. I would also appreciate it if you could declare the product value as 15-20 USD on the invoice. If possible, send the product using YunExpress, as this is the most suitable option for my region.
Here is my information for your reference:
sipariş no
ad soyad
TC kimlik no
ekle ; [email protected] a mail at...
Öder kısmı nerede acaba bulamadım bir türlüBen direkt siparişlerim kısmındaki kodu gönderdim.
Alıntıyı görüntüle böyle bir şey.
OrderSipariş no hangisi oluyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öder kısmı nerede acaba bulamadım bir türlü
Wisteria Linear veya Flamingo daha mantıklı bende sessiz seviyorum ama çok hissiz olmasından dolayı onu almadımEpomaker Sea Salt Silent Switch alacaktım sessiz diye ama rahatsız edici bir sesi var hayal kırıklığına uğradım sonunda sessiz bir klavyem olacak demiştim..
epomaker order diye en üstte yazıyor...Sipariş no hangisi oluyordu
Kanak ben körüm galiba nerede yazıyor bu ya fotoğraf atabilirmisinepomaker order diye en üstte yazıyor...