Max 60K Bilgisayar Toplama/Hazır Kasa Önerisi

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
60.000
Merhabalar Maksimum 60 bin tl bilgisayar bütçem var (yks den sonraki gün alıcam)
Eğer hazır sistem ise 3 peşin taksite bölünebilir olmalı diğer türlü alamam maalesef toplamada alabilirim eğer pahalı (ekran kartı/işlemci gibi) parçaları taksitle bölebilirsek
şimdiden teşekkür ederim lütfen 60 bini geçmeyelim en yüksek bu kadar izin alabildim fazlası sorun çıkartır

ne oynuyorsunuz genellikle ?

ne oynuyorsunuz genellikle ?
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ama iyi bilgisayar ile death stranding/rdr2/gow gibi oyunlarıda oynamak istiyorum
xbox gamepass kütüphanesindeki her şeyi oynamak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ekran kartı olarak AMD sanırsam Nvidia dan daha iyi (oyun için) marka takıntım yok en yüksek performanslısı önceliğimdir

7800x3d 9070xt indirimde yakalayabilirsen iyi bir sistem çıkarabilirsin ikisine 45 ayırıp kalan parçalara da 15 ayırsan olabilir

hangi kartla taksit yapacaksın bazı sitelerde ona göre avantaj oluyor

Merhabalar Maksimum 60 bin tl bilgisayar bütçem var (yks den sonraki gün alıcam)
Eğer hazır sistem ise 3 peşin taksite bölünebilir olmalı diğer türlü alamam maalesef toplamada alabilirim eğer pahalı (ekran kartı/işlemci gibi) parçaları taksitle bölebilirsek
şimdiden teşekkür ederim lütfen 60 bini geçmeyelim en yüksek bu kadar izin alabildim fazlası sorun çıkartır
monitör ve ekipmanlar dahil mi ?

7800x3d 9070xt indirimde yakalayabilirsen iyi bir sistem çıkarabilirsin ikisine 45 ayırıp kalan parçalara da 15 ayırsan olabilir
absürt bir soru olucakta önümüzde ki çıkacak olan (4-5 yıl) üst düzey oyunları oynatır mı hocam sizce?
gta6 gibi mesela

monitör ve ekipmanlar dahil mi ?
hayır sadece kasa ekipmanlarım ve monitörüm hepsi var

hangi kartla taksit yapacaksın bazı sitelerde ona göre avantaj oluyor
Ziraat bankası

absürt bir soru olucakta önümüzde ki çıkacak olan (4-5 yıl) üst düzey oyunları oynatır mı hocam sizce?
gta6 gibi mesela

hayır sadece kasa ekipmanlarım ve monitörüm hepsi var

Ziraat bankası
çok rahat oynatır. 9070xt 9700x de yapabilirsin 9700x 7800x3d göre 2k falan daha ucuz ama x3d cs de daha iyi performans veriyor.

çok rahat oynatır. 9070xt 9700x de yapabilirsin 9700x 7800x3d göre 2k falan daha ucuz ama x3d cs de daha iyi performans veriyor.
yani bu bütçede genel itibariyle 9070xt yanına da 9700x veya 7800x3d öneriyorsunuz
ram/anakart/soğutma vs. bunlar için ne önerirsiniz peki

Vatanın karne fırsatlarını filan takip et hocam peşine 3 taksit anca orada bulabilirsin ziraat kart ile.

Geri