60K Hazır Veya Toplama Farketmez Sadece Kasa Sistem Önerisi

Hangi çözünürlükte oynayacaksınız? Fhd, 2k, 4k? Açıkcası bu bütçeye f/p 4080 toplanır gibime geliyor.
Onu ayrı alacakmış bilgisayarlardan anlamıyor. Siz ne önerirsiniz üstteki toplama sisteme

hocam 32 gb ram + 750W bir psu takınca fiyat 40 binleri aşıyor şuan piyasada ddr5 32gb ramli + 1tb ssd + en az 750W powerlı bir kasa bulamazmıyım 30-35-40 k ya

var
hocam 32 gb ram + 750W bir psu takınca fiyat 40 binleri aşıyor şuan piyasada ddr5 32gb ramli + 1tb ssd + en az 750W powerlı bir kasa bulamazmıyım 30-35-40 k ya

Onu ayrı alacakmış bilgisayarlardan anlamıyor. Siz ne önerirsiniz üstteki toplama sisteme
İş için kullanacağınız kısım işlemi ile alakalı mı peki?

Nasıl yani? 2k 240hz olursa sevinirim.
Yok iş için kullanacağız dediniz ya o sebepten soruyorum. İşiniz de hangi parçayı daha sık kullanıyorsunuz işlemci mi ekran kartı mı? Yada yaptığınız işi söylerseniz ona göre de karar verebiliriz.

Yok iş için kullanacağız dediniz ya o sebepten soruyorum. İşiniz de hangi parçayı daha sık kullanıyorsunuz işlemci mi ekran kartı mı? Yada yaptığınız işi söylerseniz ona göre de karar verebiliriz.
İş derken render, yayın, ödev vs kastetmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k varsa o da olur. Arkadaşım hiç anlamıyor salladı kafadan 2k diye. Siz sisteme en iyi olacak olanı seçerseniz sevinirim.

Geri