Gale Hall mu Shooter 3 mü

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,067
Selamlar öncelikle, çok fazla konusu var biliyorum fakat yine de sormak istedim emin olamadığımdan çoğunlukla hikayeli oyunlar için kullanacağım nadiren fifa ve fpste kullanırım. bütçem en fazla 2k ultimate 2c önerecekler için şimdiden söyleyeyim iyzico indirimi kullanacağım için tercih etmiyorum. Ayrıca bu kollarda uyumluluk benzeri sorunlar olmuyor değil mi dualshocktaki gibi ? Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

Evet uyum problemi olmuyor. Fps için de kullanacaksanız bütçeniz biraz daha çıkarsa eos pro veya daha denemedim ama atk battle axe pro da bakabilirsiniz. Tetik kilidi olduğundan daha iyi kollar sizin için. Eğer çıkamazsanız da gale hall, hair trigger modundan ötürü daha iyi olur sizin için. Pc uygulaması ile daha rahat kullanırsınız. Aynı zamanda 4 programlanabilir arka butonla beraber daha rahat bir oyun deneyiminiz olur. Uyumluluk sorunu burdaki saydığım hiçbir kolda yok. Nova pro v2 sadece dinput kullanıyor bildiğim kadarıyla wraithteki kollarda. Harici sorunsuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Evet uyum problemi olmuyor. Fps için de kullanacaksanız bütçeniz biraz daha çıkarsa eos pro veya daha denemedim ama atk battle axe pro da bakabilirsiniz. Tetik kilidi olduğundan daha iyi kollar sizin için. Eğer çıkamazsanız da gale hall, hair trigger modundan ötürü daha iyi olur sizin için. Pc uygulaması ile daha rahat kullanırsınız. Aynı zamanda 4 programlanabilir arka butonla beraber daha rahat bir oyun deneyiminiz olur. Uyumluluk sorunu burdaki saydığım hiçbir kolda yok. Nova pro v2 sadece dinput kullanıyor bildiğim kadarıyla wraithteki kollarda. Harici sorunsuz.
Teşekkürler hocam dediğim gibi oynarsam da çok nadir oynarım fps oyunları klavye mouse ile daha rahat geliyor. Atk battle axe pro tip olarak hoşuma gitti fakat pek fazla denenmediği için tercih etmek istemiyorum. Shooter 3 önermemenizin belli bir sebebi var mı yoksa yazdıklarınız daha iyi olduğu için mi?

Arada fps de oynayacağım dediğiniz için daha çok gale hall önerdim. Bahsettiğim diğer kollar daha iyi elbette ama atk olan dediğiniz gibi değerlendirmesi az olduğundan riskli. PC uygulaması olması benim gözümde önemli bir artı o yüzden de yakınım gale hall'a. Shooter 3'ün hem arka buton hem de hair trigger özelliği olmamasından ötürü daha mantıklı geldi.

• Beğen
shooter 3 modelini 1 aydır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri