Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Dsl yanıyordu internet ışığı yanmıyordu hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme 00:37 Bazı kişilerde hala internet olmadığı söyleniyor sanırım kademe kademe geliyor. Kendimden ve konu içinde bazı kişilerden söylemek istersem bazı kişilerde var bazı kişilerde yok. Comnet vakası değil heyecan yapmaya gerek yok sanırım bazı arkadaşların dediği gibi sistem güncellemesi.
Umarım dediğin gibidir çünkü hiçbir açıklama yok kimse ulaşamamış telefondan dsl bile yanmıyor bende

Ben de çıkmam istemem, uygun fiyata 2 yıldır hizmet alıyorum ama son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. Bu çağda internet hizmetiyle ilgili sorun yaşamak çok sinir bozucu, diğer firmalar da aman aman farklı değil ama bir özür bile dilemediler, açıklama yapmadılar :/

Onu kullanacağıma mobil veri kullanırım
Diğer firmalar daha kötü hocam sansürlü konuşiyim sonra dava mava açmasınlar hızır nettir G1b1r dır vs önceki servis sağlayıcım GıbırNet ti Allah var fiyatları ucuz sadece dizi film izleyen veya görüntülü konuşma vs yani oyun oynamayanlar için bence güzel destek taleplerine vs de iyi dönüyorlar ama paket kaybı çok fazla online oyunlarda ping az görünüyor ama oyun bazen donuyor çoğu zaman laglı gidiyor aksiyonlar. Üye sayısı çok olan firmaalar genelde iyi ben netspeed e o yüzden geçtim şahsen hem fiyat hem abone sayısı fazlalığı.

sorun olduğunda app'dan da sitedende ulaşılmıyor birde film izlerken vb. niyeyse tarayıcıdan indirme yaparken 1-2 defa iptal edip tekrar denediğimde tam hızda indiriyor (farklı tarayıcılarda denedim) ama sorun olmuyor fazla

Umarım dediğin gibidir çünkü hiçbir açıklama yok kimse ulaşamamış telefondan dsl bile yanmıyor bende
Siteleri vs açık şuanda modemini bence bi kapatıp aç tuş vasıtası ile. Baktın olmadı bi 30 dk daha bekleyip tekrar dene hala gelmemiş olabilir.

sorun olduğunda app'dan da sitedende ulaşılmıyor birde film izlerken vb. niyeyse tarayıcıdan indirme yaparken 1-2 defa iptal edip tekrar denediğimde tam hızda indiriyor (farklı tarayıcılarda denedim) ama sorun olmuyor fazla
O tarayıcıyla alakalı tarayıcı indirme hızını tam vermez IDM veya başka bir indirme programı kullanman gerekli. Sanırım güncellemeyi bu şekilde yapıyorlarmış bilmiyorum ama haber verilebilirdi aniden kimse beklemiyordu.

O tarayıcıyla alakalı tarayıcı indirme hızını tam vermez IDM veya başka bir indirme programı kullanman gerekli. Sanırım güncellemeyi bu şekilde yapıyorlarmış bilmiyorum ama haber verilebilirdi aniden kimse beklemiyordu.
normal hızın yarısını verse iyi tekrar indirme yapınca tam veriyor gariptir. Format atacam en son sinirlenip

Benim de açıldı fakat bu packet loss, ping ve anlık kopmalar çözülmediyse yine de çıkacağım gibi. İnternet hızı ve fiyattan memnunum da kalitesi çok meh son bir kaç aydır. Güncelleme ile bir şey değişmiştir umarım.

Böyle iss mi olur evlerden ırak yarın bütün günümü Netspeed'den kurtulmaya ayıracağım.

normal hızın yarısını verse iyi tekrar indirme yapınca tam veriyor gariptir. Format atacam en son sinirlenip
IDM veya jdownloader kur düzelir hocam.
Benim de açıldı fakat bu packet loss, ping ve anlık kopmalar çözülmediyse yine de çıkacağım gibi. İnternet hızı ve fiyattan memnunum da kalitesi çok meh son bir kaç aydır. Güncelleme ile bir şey değişmiştir umarım.
Umarım hocam da bende pek bi değişim yok :D

iyi ISS bilen var mı kalite rezalet olursa değiştireceğim

bölge giresun

20:20 tekrar sorunlar var . Yazdığı kadarıyla saldırı altındaymış.

Geri