500 liram var. 1000 liram olsa GTX 1050 alırım zatenben pazarlık payı bırakarak söyledim
Sizden almayacağım kesin.ztn 500 e bırakırım fazlasında ne koparrısam diye 1000 yazmıştım
Gerçekten anlamıyorum iş yok diyince insanlar neden anlamıyor ve laf söylüyoraramayı bıraktım dedim fakat bir sonuç alamayınca yeniden aramaya başladım. Gelen yorumların yarısı eleştri (hakaret daha doğrusu)
Ben de diyorum ki "iş bulun, ben sistemi mi veriyorum". Allah çarpsın çok yoruldum. Giresun'dan gideceğim zaten bu gidişleGerçekten anlamıyorum iş yok diyince insanlar neden anlamıyor ve laf söylüyor
Ben olsam bir şey demezdim çünkü zaten adam para bulabilecek olsa gelip konu açmazdı demekki bir bildiği var derdim cevap vermezdimBen de diyorum ki "iş bulun, ben sistemi mi veriyorum". Allah çarpsın çok yoruldum. Giresun'dan gideceğim zaten bu gidişle
Böyle konularda cevap aynı, "çalış"Ben olsam bir şey demezdim çünkü zaten adam para bulabilecek olsa gelip konu açmazdı demekki bir bildiği var derdim cevap vermezdim
son durum nedir imza eskisine dönmüş heralde konu yine yukarı çıkınca sorayım dedimBöyle konularda cevap aynı, "çalış"
kanka adam uyguna veriyor o kart ortalama o fiyatlarda hele 0 gibiyse zaten piyasası o adam 500 e veriyor gurur yapıyorsun daha çok kartsız kalırsın bu gidişleSizden almayacağım kesin.
Fiyatı çok iyi zaten. İlk başta 1000 dediği için böyle yazdım. Bu pazarlık falan değil, onu bir söyleyeyim.kanka adam uyguna veriyor o kart ortalama o fiyatlarda hele 0 gibiyse zaten piyasası o adam 500 e veriyor gurur yapıyorsun daha çok kartsız kalırsın bu gidişle
560 TI çalışmadı, Kart'ta alamadım. Yani nafileson durum nedir imza eskisine dönmüş heralde konu yine yukarı çıkınca sorayım dedim