igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,815
satıldı yerine 5060 ti 16gb gelecekNiye 2060 mı satıyorsunuz?
satıldı yerine 5060 ti 16gb gelecekNiye 2060 mı satıyorsunuz?
Bir kart söyledim onu da siz kullanıyor muşsunuz wow. Hayırlı olsunsatıldı yerine 5060 ti 16gb gelecek
ben imzayı görüp yazdın sandım evet kullanıyorum son günümBir kart söyledim onu da siz kullanıyor muşsunuz wow. Hayırlı olsun
Telefonda imza görünmüyor. Ben de HD 6250 ile vedalaşıyorum. RX 470 alacakkrn gittik arkadaşben imzayı görüp yazdın sandım evet kullanıyorum son günüm
yan çevir gözüküyor imzaTelefonda imza görünmüyor. Ben de HD 6250 ile vedalaşıyorum. RX 470 alacakkrn gittik arkadaş
Hiç fark etmemiştim. Yan mod hiçbir zaman kullanmadım çünküyan çevir gözüküyor imza
Rx470 yalan mı oldu kral.Bir de sen niye burdasın olum git ayt çalış az.Hiç fark etmemiştim. Yan mod hiçbir zaman kullanmadım çünkü
biraz erken ya sabah başlarRx470 yalan mı oldu kral.Bir de sen niye burdasın olum git ayt çalış az.
Ben çalışıyom valla tutuştuk yoksa 2 yıllık bölüme gitcez gibibiraz erken ya sabah başlar
AYT saldımRx470 yalan mı oldu kral.Bir de sen niye burdasın olum git ayt çalış az.
Ben de saldım ya kral.Konudan bağımsız bu iş icin şey dicem bazı marketler sezonluk eleman alıyor ona baksana.Ben iş buldum asgari+yemek kartı 3 aylık.AYT saldım
Bakıyorum. Daha çok bilgisayar odaklı herkrere bakıyorum şu anBen de saldım ya kral.Konudan bağımsız bu iş icin şey dicem bazı marketler sezonluk eleman alıyor ona baksana.Ben iş buldum asgari+yemek kartı 3 aylık.
Mahalle bilgisayarcılarında bulursun muhtemelen ama maaş değil de daha çok harçlık verirler muhtmelen çırak muamelesi yaparlar.Bakıyorum. Daha çok bilgisayar odaklı herkrere bakıyorum şu an